reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Tutaj w UK mowia ,ze jak skora swedzi w ciazy to szybko do lekarza. W sumie to nie wiem dlaczego

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Swędzenie skóry w ciąży może świadczyć o choleostazie ciazowej bardzo niebezpieczne dla zdrowia matki i dziecka.

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ale chyba malutka tez jesteś? Bo ja nie wyobrażam sobie siebie o takiej wadze ;p Chyba bym musiała sobie rękę uciąć jak nie nogę :p
Ja wiem czy taka malutka, przed ciążą ćwiczyłam regularnie na siłowni. Głównie ćwiczenia na pośladki brzuch i nogi. Mam 161 cm wzrostu, i nie jestem choro szczupła. Wyglądam ok. Nie martwię sie tym, lekarz powiedział że nie ma powodu do paniki. Pierwsze wyniki mam wzorowe, więc nie mam się czego obawiać, a z każdą wizytą na wadze jest coraz więcej...nie 4-5kg ale tak 500g. Zobaczymy co będzie dalej

A ja waze 52 i jak na poczatku meczyly mnie mdlosci to teraz juz mniej ale dzis caly dzien przytulam porcelane :/ jakos nie mam apetytu a juz 11t2d to myslalam ze to nie przyjdzie :)
A dziewczyny ta przeziarnistosc karkowa lekarz mi sprawdzi jak bede na wizycie w 12t4d ?
Mi zrobił badanie przezierności karkowej w 12t2d

reklama
Do góry