reklama
To jesteś 12 cm wyższa więc trochę i szczupła, laseczka175 i teraz 61kg
Nie przejmuj sie ja bym chciała przytyć tak z 10 kg przynajmniej. Ale jem jem i wygladam normalnie zobaczymy co będzie za miesiąc. Dopiero co zaczęłam 4 miesiąc i brzuszek już się zaokrągla, wydaje mi się że szybko...a u Cb jak tam? Który tydzień/miesiąc?175 i teraz 61kg
Moja mama w 5mscu jeszcze brzucha nie miała bo specjalnie się odchudzała i nic nie piła żeby jej nie rósł.... (tak bardzo mnie kocha...) i mi teraz nie wierzy, że ja już mam i mi głupoty na FB wypisuje.
IsabellaSimon
Fanka BB :)
Super brzuszek ale faktycznie przez tydzien zmiana miniZrobiłam jak co tydzień foto brzuszka ale w tym tyg wiele mi nie urósł
Wam dziewczyny cały czas rosną brzuchy? Mi się zmienił tyle, że rano już go na pewno widać i się nie ukrywa
IsabellaSimon
a mnie wszystko wkurza !!!! wiec wole sie nie odywac -nawet na obiad sie obrazilam i zamiast schrupalam pol paczki mietowych oreo
reklama
majorka1988
Mi dzisiaj koleżanka mowila, za ona w każdej ciąży (3 miala) to jak tylko jajeczko z plemnikiem sie spotkalo to juz brzuch miala[emoji6] także ten...nie jest źle[emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017