reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
175 i teraz 61kg

Moja mama w 5mscu jeszcze brzucha nie miała bo specjalnie się odchudzała i nic nie piła żeby jej nie rósł.... (tak bardzo mnie kocha...) i mi teraz nie wierzy, że ja już mam i mi głupoty na FB wypisuje.
Nie przejmuj sie ja bym chciała przytyć tak z 10 kg przynajmniej. Ale jem jem i wygladam normalnie ☺️ zobaczymy co będzie za miesiąc. Dopiero co zaczęłam 4 miesiąc i brzuszek już się zaokrągla, wydaje mi się że szybko...a u Cb jak tam? Który tydzień/miesiąc?

U mnie dzisiaj też 12 tydz i jeszcze ostatnio brzuszek rano był płaski w miarę A teraz już od rana go widac:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I też mi się wydaje że szybko u mnie się uwidocznil, niektórym to dopiero wychodzi w 5 miesiącu, no ale każda z nas jest inna i ma inne warunki[emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam jak co tydzień foto brzuszka ale w tym tyg wiele mi nie urósł ;)
Wam dziewczyny cały czas rosną brzuchy? Mi się zmienił tyle, że rano już go na pewno widać i się nie ukrywa :p

4Xqx6xt.jpg

uCsY4ql

uCsY4ql
Super brzuszek ale faktycznie przez tydzien zmiana mini :)

reklama
Do góry