reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

@alunia87 mam nadzieje, ze wszystko szybko się ułoży i już niedługo będziesz w domu :) a tego dziada co pijany do szpitala przyszedł powinni na zbity pysk z oddziału wyrzucić :/ niedawno tez przechodziłam stan zapalny zęba , na dziąseł pojawiła się zmiana ropna i cholernie bolało, ale dzień płukania Dentosept wystarczył i obyło się bez lekarzy i szpitala. Jednak wciąż się boje bo mam 2 zeby do wyrwania i jeden do wyleczenia :( w następnym tyg zaczynam dentystę bo już mnie sepsa straszą w razie cesarki :(
Mnie te zęby nie bolą,ani nie mam żadnych zmian.Ten lek można brać w ciąży.Planowalam wizytę u dentysty w 2 trymestrze.
Dziś mówił, że cały dzień z nią będzie siedział tylko wypije z 2 piwka.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Będzie dobrze zobaczysz.Wczoraj tez plamilam na początek na różowo dopiero po luteinie na brązowo.Dostaniesz leki i będziesz musiała odpoczywać.

Ale ja już biorę luteinę...i acard. Mam nadzieję, że u mnie też będzie wszystko Ok. Na razie jakby się uspokoiło, ale lekko mnie brzuch pobolewa. Muszę się zbierać do pracy, wyjdę po 12 i pojadę do lekarza.

Ale ja już biorę luteinę...i acard. Mam nadzieję, że u mnie też będzie wszystko Ok. Na razie jakby się uspokoiło, ale lekko mnie brzuch pobolewa. Muszę się zbierać do pracy, wyjdę po 12 i pojadę do lekarza.
Ja tez od początku ciąży brałam luteine dopochwowa 2x dziennie.

@Blackberry tez przy tych plamieniach mnie podbrzusze bolało.Plamienia ustały, a jeszcze wczoraj w nocy mnie bolało.Wczesniej jak mnie bolało to z przerwami,a wczoraj cały dzień.Nawet nospa forte nie pomogła.Dzis jest lepiej, bo już nic nie boli.Biore luteine doustna 4 x dziennie, bo dopochwowa może podrazniac.

@Blackberry tez przy tych plamieniach mnie podbrzusze bolało.Plamienia ustały, a jeszcze wczoraj w nocy mnie bolało.Wczesniej jak mnie bolało to z przerwami,a wczoraj cały dzień.Nawet nospa forte nie pomogła.Dzis jest lepiej, bo już nic nie boli.Biore luteine doustna 4 x dziennie, bo dopochwowa może podrazniac.

Trochę mnie pocieszyłaś. Ja w ogóle nie mogę dopochwowej - dostaję od niej mega stanów zapalnych. Kiedy wychodzisz do domu?

reklama
Do góry