reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

@alunia87 mam nadzieje, ze wszystko szybko się ułoży i już niedługo będziesz w domu :) a tego dziada co pijany do szpitala przyszedł powinni na zbity pysk z oddziału wyrzucić :/ niedawno tez przechodziłam stan zapalny zęba , na dziąseł pojawiła się zmiana ropna i cholernie bolało, ale dzień płukania Dentosept wystarczył i obyło się bez lekarzy i szpitala. Jednak wciąż się boje bo mam 2 zeby do wyrwania i jeden do wyleczenia :( w następnym tyg zaczynam dentystę bo już mnie sepsa straszą w razie cesarki :(

reklama
Ciazowe dolegliwosci mi przeszly:/ schizuje juz dzisiaj.. Ani mdlosci ani nic :/
Ma któraś z Was tak ze przechodzą i wracają
Ja w poprzedniej ciąży wymiotowałam 20h na dobę przez 7 miesięcy... W tej jakoś wybiórczo, co któryś dzień mam spokój, albo lekko mnie mdli, albo w ogóle nic, jakbym w ciąży nie była :)

Ja też zaczęłam plamić w nocy. Akurat na dziś mam wizytę u gin. Jestem przerażona, choć wiem, że to nie musi być nic groźnego. Niestety krew jasnoczerwona, ale w niedużej ilości.

Kurde leżę w tym szpitalu i przyszedł do klientki obok jej fagas, bo inaczej tego nie nazwę.Nie dość ze godzina 21 to jeszcze pijany i człowiek musi się na słuchać tego wszystkiego.Tacy ludzie to nie powinni mieć dzieci tylko najpierw do aa.I jeszcze sobie spi na łóżku no masakra jakaś.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
o kurde ze go nie przegonili ...a Ciebie kiedy wypuszcza?

Zrobili juz krew wyszedł stan zapalny podobno z zębami związany, a jutro mocz.Plamienia ustały tylko podbrzusze dalej boli.

Serio? mozna plamic w ciazy od infekcji zeba? strasznie sie zdziwilam...wiem ze o zeby trzeba dbac bo bakterie prosto do krwi ida ale zawsze myslalam ze to o sepse chodzi...

Ja w poprzedniej ciąży wymiotowałam 20h na dobę przez 7 miesięcy... W tej jakoś wybiórczo, co któryś dzień mam spokój, albo lekko mnie mdli, albo w ogóle nic, jakbym w ciąży nie była :)
oj kurcze to hard core ! ja ani wtedy ani teraz...i gdyby nie ten cholerny kregoslup i brak sily to czulabym sie rewelacyjnie...

kurcze pol nocy przewylam z bolu....nie wyrobie z tym kregoslupem !!! :( zastanawiam sie czy isc do pracy bo siedzenie mi nie sluzy...ale do domu ma przyjsc nowa lodoeka wiec trzeba stara wyniesc i w dodadku szafke przewiercic wyzej a ja nie lubie takich rzeczy i wszystko mnie wkurza...znaczy ja i tak bym nic nie robila ale samo zamieszanie mnie do szalu doprowadzi!!!

reklama
Ja też zaczęłam plamić w nocy. Akurat na dziś mam wizytę u gin. Jestem przerażona, choć wiem, że to nie musi być nic groźnego. Niestety krew jasnoczerwona, ale w niedużej ilości.
Będzie dobrze zobaczysz.Wczoraj tez plamilam na początek na różowo dopiero po luteinie na brązowo.Dostaniesz leki i będziesz musiała odpoczywać.

Do góry