reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

a ja wladnie czekam na appointment z midwife -i zakladam ze jest dyzaaaa
Dziewczyny od jakiegoś tygodnia mam straszny ból pleców ( u dołu) - wyczuwam go dopiero pod koniec dnia, kiedy już leze, Ale jest on tak silny że nie idzie leżeć ( w żadnej pozycji). Ma któras z was tak? Macie może jakieś rady - od czego to może być jak z tym walczyć.?
Nie żyje intensywnie. [emoji6]
To są początki ciazy i nie chce wcale myśleć co będzie dalej. [emoji22]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam ...od 5lat ...ale u mnie to luszczycowe zapalenie stawow :(
Podejrzewam ze sie u Ciebie wszystko rozciaga /przesuwa sie I akurat tam odczuwasz najbardziej...miednica tez sie rozciaga...
a jak masz prace ? siedzaca ?

Ostatnia edycja:
reklama
a ja wladnie czekam na appointment z midwife -i zakladam ze jest dyzaaaa

ja mam ..od 5lat ...ale u mnie to luszczycowe zapalenie stawow :(
Podejrzewam ze sie u Ciebei wszystko rozciaga /przesuwa I akurat tam odczuwasz najbardziej...
a jak masz prace ? siedzaca ?
No, 8 h - 10h siedzenia. [emoji53]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

@@StKarolina to moze byc tak jak IsabellaSimon pisze ,ze wnetrznosci sie przesuwaja bo malenstwo robi sobie miejsce w brzuszku [emoji4] albo tez powodem moze byc dlugotrwale siedzenie moze rob sobie czestsze przerwy w siedzeniu i wiecej przerw na gimnstyke [emoji4]

Stkarolina - też miewam bóle lędźwiowe, czasem parę dni, ale przechodzą jak odpuszczę sobie wszystko na 2 dni.

Someone, a.gdyby.tak - to bedziemy razem świeczki dmuchać ;)

Isabella - daj znać po :)

Pomyslalam sobie : tak ja bede celebrowac ...[emoji23] kupie reklamowke slodyczy ,wleze w lozko i bede cieszyc sie dniem[emoji28] chyba ,ze moje dzieciaki znow wymysla jakas niespodzianke dla mamy [emoji4]

Czesc dziewczyny

Bylam sobie u polznej na wizycie 90 minutowej ...
Nudy bo to bez usg ...I tylko wywiad , krew , mocz ...ale tez zabookowala mi tyest na gloukoze bo ponoc skoro moja babacia ma cukrzyce to u mnie tez wzrasta prawdopodobienstwo-ale to dopiero w 28tyg.

No I zabookowala mnie do obstetryka na 7.12.17 zeby cos na ten moj bol poardzic ale ja do listopada padne :( no I oczywiscie jak wypelnila te wszystkei swoje ankiety to wyszlo ze jestem wysokiego ryzyka ;) wiek cisnienia (ktore teraz jest ok) I cukrzyca po babci...

reklama
Hej dziewczyny, macie może tak że od czegoś was kompletnie odrzucilo? Ja mam mdłości i nie jem za wiele Ale kiedyś dzień bez słodyczy i kawy to był dniem straconym..uwielbialam słodkości na maxa! A teraz nawet w sklepie już przechodząc robi mi się źle

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry