reklama
Ciazowe dolegliwosci mi przeszly:/ schizuje juz dzisiaj.. Ani mdlosci ani nic :/
Ma któraś z Was tak ze przechodzą i wracają
Ja mam rożnie czasem mam ze mnie mdli strasznie i ledwo moge siedziec tak mi nie dobrze ale tylko np. Gdy robilam dzis obiad lub wczoraj znajomi wpadli i tyle bylo zapachow ze siedzialam na podworku. Tak to odczuwam roznie
Ale jak siedze sama w domu i nie gotuje ani nic to sie czuje jak noe w ciazy
Ale wole jak mnie mdli to chociaz wiem ze wszystko jest dobrze, bo w pierwszej ciazy lekarz mnie nastaraszyl bo i wole miec wszystkie objawy
U mnie zazwyczaj jest tak ze rano po wstaniu mam troche mdłości a pozniej do popoludnia jest normalnie jak nie w ciazy , a potem znowu mnie meczy az do samego zasniecia..dlatwgo mi się teraz ciężej zasypia niż przed ciążą
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagi89
Fanka BB :)
Ja tam miałam, wczoraj Wam się pochwalilam ze nawet apetyt wrócił a dzisiaj już po...Ciazowe dolegliwosci mi przeszly:/ schizuje juz dzisiaj.. Ani mdlosci ani nic :/
Ma któraś z Was tak ze przechodzą i wracają
IsabellaSimon
oj biedna trzymaj sie dzielnieWspominałam rano, że wystąpiły u mnie plamienia.Juz jestem po wizycie u lekarza z dzidzia wszystko w porządku.Krwiaka żadnego nie widac i obraz prawidłowy.Plamienia ustały, ale boli mnie podbrzusze i musiałam zostać w szpitalu.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
IsabellaSimon
w uk tylko przez brzuszek te 2usg sa-czyli od 11tyg.Hej, ja się chyba za szybko pochwalilam ze aptety wrócił ;/ dzisiaj zdążyłam tylko godzinę popracować i musiałam wrócić do domu, dostałam migreny i pierwsze wymioty mam tylko nadzieje ze to jednorazowy incydent....
Czytałam na internecie i różne opinie są co do usg, jedne piszą ze miały nawet 24 a inne ze po 12 tc juz przez brzuszek - co lekarz to pewnie inna taktyka
Alunia lepiej jak będziesz pod opieką gdyby coś się działo :* [emoji173]
reklama
IsabellaSimon
i jak lepiej Ci?Hej, ja się chyba za szybko pochwalilam ze aptety wrócił ;/ dzisiaj zdążyłam tylko godzinę popracować i musiałam wrócić do domu, dostałam migreny i pierwsze wymioty mam tylko nadzieje ze to jednorazowy incydent....
Czytałam na internecie i różne opinie są co do usg, jedne piszą ze miały nawet 24 a inne ze po 12 tc juz przez brzuszek - co lekarz to pewnie inna taktyka
Alunia lepiej jak będziesz pod opieką gdyby coś się działo :* [emoji173]