reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ciazowe dolegliwosci mi przeszly:/ schizuje juz dzisiaj.. Ani mdlosci ani nic :/
Ma któraś z Was tak ze przechodzą i wracają

Ja mam rożnie czasem mam ze mnie mdli strasznie i ledwo moge siedziec tak mi nie dobrze ale tylko np. Gdy robilam dzis obiad lub wczoraj znajomi wpadli i tyle bylo zapachow ze siedzialam na podworku. Tak to odczuwam roznie
Ale jak siedze sama w domu i nie gotuje ani nic to sie czuje jak noe w ciazy :)

Ale wole jak mnie mdli to chociaz wiem ze wszystko jest dobrze, bo w pierwszej ciazy lekarz mnie nastaraszyl bo i wole miec wszystkie objawy

U mnie zazwyczaj jest tak ze rano po wstaniu mam troche mdłości a pozniej do popoludnia jest normalnie jak nie w ciazy , a potem znowu mnie meczy az do samego zasniecia..dlatwgo mi się teraz ciężej zasypia niż przed ciążą

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja się chyba za szybko pochwalilam ze aptety wrócił ;/ dzisiaj zdążyłam tylko godzinę popracować i musiałam wrócić do domu, dostałam migreny i pierwsze wymioty :( mam tylko nadzieje ze to jednorazowy incydent....

Czytałam na internecie i różne opinie są co do usg, jedne piszą ze miały nawet 24 a inne ze po 12 tc juz przez brzuszek - co lekarz to pewnie inna taktyka :)

Alunia lepiej jak będziesz pod opieką gdyby coś się działo :* [emoji173]
w uk tylko przez brzuszek te 2usg sa-czyli od 11tyg.

reklama
Hej, ja się chyba za szybko pochwalilam ze aptety wrócił ;/ dzisiaj zdążyłam tylko godzinę popracować i musiałam wrócić do domu, dostałam migreny i pierwsze wymioty :( mam tylko nadzieje ze to jednorazowy incydent....

Czytałam na internecie i różne opinie są co do usg, jedne piszą ze miały nawet 24 a inne ze po 12 tc juz przez brzuszek - co lekarz to pewnie inna taktyka :)

Alunia lepiej jak będziesz pod opieką gdyby coś się działo :* [emoji173]
i jak lepiej Ci?

Do góry