reklama
Blackberry
Fanka BB :)
Oczywiscie teraz mam swiadomosc ze to dobrze bo dla dzidziusia zdrowiej bez słodyczy.. .tylko to jest tak niesamowite zjawisko że organizm wyłącza ż diety to co niezdrowe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój organizm nie jest tak niesamowity jest mi permanentnie niedobrze, wymiotuję, mam refluks, ale w chwili przerwy od sensacji żołądkowych:
a) chętnie zjem coś słodkiego, albo niezdrowego
b) mogłabym wypić drina
c) zapaliłabym fajkę - chociaż jak gdzieś przechodzę i ktoś pali to śmierdzi mi strasznie - ale zawsze tak miałam.
Roni21
Spider's Web
Mój organizm też nie jest niesamowityMój organizm nie jest tak niesamowity jest mi permanentnie niedobrze, wymiotuję, mam refluks, ale w chwili przerwy od sensacji żołądkowych:
a) chętnie zjem coś słodkiego, albo niezdrowego
b) mogłabym wypić drina
c) zapaliłabym fajkę - chociaż jak gdzieś przechodzę i ktoś pali to śmierdzi mi strasznie - ale zawsze tak miałam.
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzies czytalam że do 12 jest dopochwowe a potem przez brzuch ale nie wiem ile w tym prawdy (z synkiem w 12 mialam przez brzuch)dziewczyny a do ktorego tc robi sie usg dopochwowe ? A od ktorego na brzuchu ??
alunia87
Wspominałam rano, że wystąpiły u mnie plamienia.Juz jestem po wizycie u lekarza z dzidzia wszystko w porządku.Krwiaka żadnego nie widac i obraz prawidłowy.Plamienia ustały, ale boli mnie podbrzusze i musiałam zostać w szpitalu.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Dagi89
Hej, ja się chyba za szybko pochwalilam ze aptety wrócił ;/ dzisiaj zdążyłam tylko godzinę popracować i musiałam wrócić do domu, dostałam migreny i pierwsze wymioty mam tylko nadzieje ze to jednorazowy incydent....
Czytałam na internecie i różne opinie są co do usg, jedne piszą ze miały nawet 24 a inne ze po 12 tc juz przez brzuszek - co lekarz to pewnie inna taktyka
Alunia lepiej jak będziesz pod opieką gdyby coś się działo :* [emoji173]
Czytałam na internecie i różne opinie są co do usg, jedne piszą ze miały nawet 24 a inne ze po 12 tc juz przez brzuszek - co lekarz to pewnie inna taktyka
Alunia lepiej jak będziesz pod opieką gdyby coś się działo :* [emoji173]
reklama
majorka1988
Do 12tyg ciąży jest tylko dopochwowe bo dziecko male, pozniej jest głównie przez brzuch, ale tez dopochwowe, zeby sprawdzić szyjke
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017