reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Przerzuc sie na kosmetyki z Avene. Ja od lat uzywam i skora duzo lepsza. Nikt mnie nie namowi zeby czegos innego uzywac.

A czym smarujecie brzuchy? Bo ja na wieczor brzuch i piersi jade bio oil ale dzis kupilam jeszcze maslo do ciala z sanctuary dla ciezarnych i super jest i ladnie pachnie[emoji4]
Bio oil jest dopiero od 2trymestru

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Witaj mama 1991[emoji4]o to jesteś zaraz na samym początku kwietnia[emoji6]pozdrawiam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a macie jakieś doświadczenia z leczeniem zębów w ciąży? Chodzi mi głównie o znieczulenie...podaja czy Nie????

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a macie jakieś doświadczenia z leczeniem zębów w ciąży? Chodzi mi głównie o znieczulenie...podaja czy Nie????

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoć jest jakieś bezpieczne znieczulenie, ale w 1 trymestrze odradza sie używać jakiegokolwiek znieczulenia ze wg na dziecko.

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ja żadnym ekspertem nie jestem temu tutaj pytałam o jakieś polecone :) Gdzieś to wyczytałam ale też czytałam o tym że imbir i pokrzywa szkodzą więc każdy może w necie napisać co chce ;) Starałam się też "podglądnąć" YouTuberki ale one stosują mazidła za połowę mojej wypłaty :D
Bo maja je pewnie za darmo..

Hmm trochę źle sprecyzowalam. Więc jeszcze raz. Jestem od dzisiaj na forum. Termin mam na 5.04.2018 to moja pierwsza ciaza. Proszę o wyrozumiałość
A moze jakies skromne " witam" i cos o sobie?

Bio oil jest dopiero od 2trymestru

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
A ja codziennie sie maziam! Kurde w zyciu bym nie pomyslala! Mam nadzieje ze nic nie zaszkodzilam maluszkowi[emoji52]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry