reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

O ja tez sie wlasnie obudzilam czyli jest postep bo kilka ostatnich nocy nieprzespanych mialam.

Dziewczyny ja chyba tez pojde na przeglad zebow bo nie bylom dlugo. Myslalam ze w pl zrobie ale co bylismy to sie nie skladalo.
A slyszalam kiedys ze podobno znieczulaja gazem czy jakos tak? Musze poczytac o tym ale wiem ze znieczulenia tez teraz inne sa nie to co kiedys i ze sa bardziej bezpieczne.

reklama
O ja tez sie wlasnie obudzilam czyli jest postep bo kilka ostatnich nocy nieprzespanych mialam.

Dziewczyny ja chyba tez pojde na przeglad zebow bo nie bylom dlugo. Myslalam ze w pl zrobie ale co bylismy to sie nie skladalo.
A slyszalam kiedys ze podobno znieczulaja gazem czy jakos tak? Musze poczytac o tym ale wiem ze znieczulenia tez teraz inne sa nie to co kiedys i ze sa bardziej bezpieczne.
Ja o gazie to słyszałam że znów pojawia się na polskich porodowkach[emoji2] nie ukrywam że jak mi się trafi to skorzystam bo zawsze ciekawily mnie efekty[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki :)
Ja odprawiam jedno, zaraz budzę do przedszkola drugie ;) trzecie jeszcze nie ma planu więc leniuchuje :)

Ja miałam gaz do porodu najmłodszej. Straszny pić na wodę. Służy chyba tylko po to żeby być cicho bo z maską na buzi i nosie ciężko się wydzierać ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny zycze wam miłego dnia, ja lecę do pracy:)
Też będę się wybierać do dentysty za niedługo, zobaczymy, ale jak znając moje zęby ż pewnością będzie coś małego do zrobienia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm trochę źle sprecyzowalam. Więc jeszcze raz. Jestem od dzisiaj na forum. Termin mam na 5.04.2018 to moja pierwsza ciaza. Proszę o wyrozumiałość
Witaj :)

Dziewczyny a macie jakieś doświadczenia z leczeniem zębów w ciąży? Chodzi mi głównie o znieczulenie...podaja czy Nie????

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
podaja podaja tylko inne bez adrenaliny :) pracowalam 7 lat w gabinecie dentystycznym :)

Jak ktoś ma być szczesliwszy, że kupi sobie wózek jak się podoba to mnie to nie razi ;) tym bardziej jak ma na to kasę, nie mój cyrk nie moje małpy :). W sumie nawet jestem w stanie zrozumieć. Sama jak patrzę na wózki bliźniacze to mnie ogarnia panika, bo większość wygląda jak do wożenia puszek do skupu, a te co są bardziej wygledne i praktyczne mają bardzo niepraktyczna cene :/
Pewnie jakbym miała tyle kasy, że byłoby mnie stać na kupienie nowych ciuchów co kilka tyg dla noworodka pewnie bym kupowała ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
nio....mnie tam tez inni nie specjalnie interesuja -ich sprawa;) chociaz czasem sie slabo robi....

Ja o gazie to słyszałam że znów pojawia się na polskich porodowkach[emoji2] nie ukrywam że jak mi się trafi to skorzystam bo zawsze ciekawily mnie efekty[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
gaz fajny w uk u dentysty glownie dzieciom daja ;) ja mialam przy innym zabiegu i fakt dobre to jest w ktoryms momencie tak sie "zagazowalam"z bolu ze nawet mowic nie moglam tak odplynelam...

Czyli ze jak sie powie ze w ciazy to ok? Nie zaszkodzi maluszkowi?
z tego co pamietam to te z adrenalina nie tyle szkodzily maluszkowi co wywoluja skurcze u mamy ! i dlatego sie ich nie podaje....

Hej dziewczyny zycze wam miłego dnia, ja lecę do pracy:)
Też będę się wybierać do dentysty za niedługo, zobaczymy, ale jak znając moje zęby ż pewnością będzie coś małego do zrobienia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
tez mnie czeka dentysta tylko sie zapisac musze na nhs bo teraz nie musze placic prywatnie ;)

Dziewczyny tez takie macie? ; )Zobacz media 718579

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oooo dziwne mi sie pokazuje zdjecie. a jak sie na galerie kliliknie tez nie? mi sie zdjeciw pokazalo nawet w cytacie a_gdyby_tak...
poddaje sie z tym forum nic tu nie moge wstawic :(

Do góry