reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Mnie właśnie dziś brzuch pobolewa
Ja dzisiaj poznaję swój żołądek na nowo. Boli z przerwami jakby na głód. Coś zjem, chwila spokoju i nudności z odruchem wymiotnym przy czym nic poza poranną żółcią nie wyszło :( Na dodatek boli mnie głowa i mam lekkie zawroty. Chce mi się ryczeć (bez powodu?). Najgorsze ze jestem w pracy i trzeba się choć ciut skupić. Samo patrzenie w monitor mnie podbija... Niech ten dzień już się skończy...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dzisiaj okropne zawroty głowy, co się nie schyle, czy za dużej postoje i już samoloty. Od rana miałam mdłości ale już jest ok. Dobrze ze ja w domu. W ogóle w tej ciąży jestem totalnie bez energii, wkurza mnie to że nic mi się nie chce, kurde jakby ktoś powietrze że mnie spuścił. I jeszcze pada cały dzien

p19ucsqvyg9mlpha.png

O matko kefir... Aż mnie cofa... Jak widać każda inaczej ;) Mój synek ostatnio wstaje codziennie po 6 więc oczywiście wstaje z Nim.. w pracy ledwo siedzę, po pracy cały czas z synkiem, zasypia o 20 ja mam zawsze tyle planów, a ledwo daję radę się wykąpać... Ale nie walczę z tym i po prostu robię tylko tyle co muszę np obiad.

Ja dzisiaj poznaję swój żołądek na nowo. Boli z przerwami jakby na głód. Coś zjem, chwila spokoju i nudności z odruchem wymiotnym przy czym nic poza poranną żółcią nie wyszło :( Na dodatek boli mnie głowa i mam lekkie zawroty. Chce mi się ryczeć (bez powodu?). Najgorsze ze jestem w pracy i trzeba się choć ciut skupić. Samo patrzenie w monitor mnie podbija... Niech ten dzień już się skończy...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie wymioty zaczęły się od 5 tygodnia i dziś pierwszy dzień bez !! Nie wierzę !! Pani w Aptece poleciła tabletki lokomotiv do ssania dla dzieci (one są z imbirem ) jak tylko otworzyłam oczy wzięłam tabletke i po jakimś czasie zjadłam bake rollsa leżąc i szok ! Nie zwymiotowalam :biggrin2:

reklama
Do góry