reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

To normalne ze wiedza lepiej, ba. Skad ja to znam. Wszyscy uwazaja ze maja prawo wtracac sie w czyjes zycie, dyktowac kiedy jest czas na dziecko i z kim. Wazne aby byc z partnerem pomimo takiego gadania nawet jak jest ciazko i wspierac sie i bedzie ok :)

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To normalne ze wiedza lepiej, ba. Skad ja to znam. Wszyscy uwazaja ze maja prawo wtracac sie w czyjes zycie, dyktowac kiedy jest czas na dziecko i z kim. Wazne aby byc z partnerem pomimo takiego gadania nawet jak jest ciazko i wspierac sie i bedzie ok :)

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom
O tak... Właśnie tak... Wszyscy wiedzą lepiej co jest dobre, a co zle i nie wiedzieć czemu żyją w przekonaniu, że wtrącać się w czyjeś życie jest w porządku :/ też się naslucham i to nie pozwala mi się z niczego do końca cieszyc

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

No ja o tym gadaniu też wiem dużo. Mój P jest starszy ode mnie o 13 lat. Ja 16 latka, on 29 latek. Jaka drogę musieliśmy pokonać by być razem mimo wszystko. Nadal są osoby które twierdzą że on zły, nie dobry, nie dla mnie. Ja kocham całym sercem i wiem że on też. Reszta jest bez znaczenia.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Info: lekka modyfikacja w KALENDARZU. Jeśli chcecie to dopiszcie do swoich postów prawdopodobne terminy rozwiązań w kwietniu. [emoji749] [emoji750] [emoji12]

PS. Prośba o edycję swoich postów w celu wprowadzenia nowych zmian. Ile dziewczyn tyle postów. Dzięki [emoji2]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

O tak... Właśnie tak... Wszyscy wiedzą lepiej co jest dobre, a co zle i nie wiedzieć czemu żyją w przekonaniu, że wtrącać się w czyjeś życie jest w porządku :/ też się naslucham i to nie pozwala mi się z niczego do końca cieszyc

Kurcze ale to ze sie naslucham to pol biedy chociaz sa to rzeczy przykre , potem mama sie z "zawalem "kladzie do lozka I nie chce z nikim rozmawiac...taki szantaz emocjonalny... :(
A one razem mama z ciotka tez dzialaja -nie konczy sie tylko na mowieniu -krok po kroku realizuja plan jakis obie umysla -poprostu robia rzeczy typu np raz zdarzylo sie im zadzwonic na Policje !!!!
Ach z jednej strony to chcialabym miec to juz za soba a z drugiej chce doczekac prenatalnych -az bede wiedziec ze wszystko ok I bobas silniejszy zanim mu taka dawke stersu zafunduje....

No ja o tym gadaniu też wiem dużo. Mój P jest starszy ode mnie o 13 lat. Ja 16 latka, on 29 latek. Jaka drogę musieliśmy pokonać by być razem mimo wszystko. Nadal są osoby które twierdzą że on zły, nie dobry, nie dla mnie. Ja kocham całym sercem i wiem że on też. Reszta jest bez znaczenia.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Fajnie ze Wam sie tak ulozylo :)
Miedzy name nie ma roznicy wieku 2 lata -on porostu z zalozenia mamy /ciotki jest zly dla mnie!!!!
Fakt daleko mu do idealu ;) ale podkreslanie kazdej drobnej wady na kazdym kroku kazdego by do szlau doprowadzilo ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze ale to ze sie naslucham to pol biedy chociaz sa to rzeczy przykre , potem mama sie z "zawalem "kladzie do lozka I nie chce z nikim rozmawiac...taki szantaz emocjonalny... :(
A one razem mama z ciotka tez dzialaja -nie konczy sie tylko na mowieniu -krok po kroku realizuja plan jakis obie umysla -poprostu robia rzeczy typu np raz zdarzylo sie im zadzwonic na Policje !!!!
Ach z jednej strony to chcialabym miec to juz za soba a z drugiej chce doczekac prenatalnych -az bede wiedziec ze wszystko ok I bobas silniejszy zanim mu taka dawke stersu zafunduje....
Współczuję. U mnie tylko fochy i płacze jak to sobie życie marnuje. Oczywiście z troski. U Ciebie to już niezła jazda :/ straszna :/ ja czekam zawsze do ostatniego możliwego momentu ;) zawsze jakieś dwa mc słuchania mniej, ale moja rodzina mieszka 500 km odemnie więc nawet jak widać już to mi nie robi...

To ty masz wiedzieć co jest dla Ciebie dobre, nawet jeśli popełniasz błąd, to jest Twój błąd i sama zrozumiesz go w pewnym momencie. Szlag mnie trafia jak rodzina, najblizsi potrafią nam zniszczyć życie. Powinni być i wspierać mimo wszystko, a nie niszczyć życie na siłę.

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Nie ma facetów bez wad, jak i my nie jesteśmy bez wad... także z takimi czy innymi wadami trzeba się nauczyć żyć i je zaakceptować, a w pewnym stopniu poprawić

Do góry