IsabellaSimon
Fanka BB :)
To fakt moze warto zaczekac to tego samwgo lekarza.Już byłam u 3...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fakt moze warto zaczekac to tego samwgo lekarza.Już byłam u 3...
U mnie synek teraz 6 i pol to bedzie 7 lat roznicy!!!Dziewczyny a jaka u Was różnica wieku między Potomstwem? [emoji16]
U mnie podobna droga do zajścia w 3 ciążę [emoji4]Aguska11 ciekawe pytanie, to się dzieje instynktownie, tak mi się wydaje. Ja np. zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, jeszcze rok temu nie zdecydowałabym się na kolejną ciążę i myślałam sobie a po co mi te pieluchy, nieprzespane noce znowu. Ale minął jakis czas, dziewczynki zaczęły mówić o rodzeństwie, zaczęłam zazdrościć koleżankom ciąż, poczułam instynkt i bach. Ja natomiast czasem zastanawiam się dlaczego małżeństwa nie decydują sie np. na drugie dziecko. Mysle że to działa w obie strony, jedni pragną dzieci, a niektórzy nie czują potrzeby posiadania dużej rodziny.