reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Aguska bądź dobrej myśli i sprawdź, to tylko podejrzenie :)

Och muszla klozetowa moją przyjaciółką z rana i wieczorem. Na szczęście w ciągu dnia przechodzi fala wymiotów i mdłości i da się żyć. Nic nie pomaga wiec pije wolniutko wodę i szczęśliwie ja zwracam albo i nie :)
Mam dziwny objaw, boli mnie lewa pierś i jest jakby większa niż prawa, zarówno cala jak i brodawka. Pojawiają się delikatne żyłki na niej a z prawa nic się nie dzieje :/

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum
Mi sie wydaje ze to okey...Piersi moga tak nierowno sie zmieniac;)

Mój syn starszy od zawsze był "inny". Zawsze miał podejrzenie aspargera, które upadało w badaniach. Co nie zmienia faktu że jest mega specyficzny, nie zachowuje się jak dzieci w jego wieku i też się nasłuchałam. Teraz już jadę z ludźmi tak jak oni ze mną. To zadziwiające jak szybko potrafią się odwalić :)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

RONI my żeśmy od dawna wiedzieli że coś jest nie tak ale nikt tego latami nie potrafił zdiagnozować,specjalistów mamy jak na lekarstwo a szkoda bo życie byłoby prostsze wiedząc z czym się mierzymy...

Właśnie nie czuję żadnego dyskomfortu tylko ten kolor, w poniedzialek przejdę sie do lekarza. Milego dnia zycze

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kredka...no bedziesz spokojniejsza po lekarzu :)

A mnie juz 3ci dzien "cmi"podbrzusze...nie mocno ale zaczynam swirowac czy to trawienie, ciaza czy jakas infekcja...??? Nie pamietam tegi z pierwszej ciazy :(

Dzień dobry :* Filemona ja dzisiaj będę u gin to się jej zapytam bo rano jak wstaje to mam podobnie śluz taki jakby żółty a potem już normalny biały w ciągu dnia, nic mnie nie boli nie szczypie albo taki mój urok albo jaka mała infekcja

Aguska 3mamy kciuki! [emoji173][emoji7]

W czwartek tak jak mówiłam byłam u urologa, w moczu wykrył dużo białka. Zrobił posiew. Wczoraj dzwoniłam okazało się że nic nie wyrosło. ->To dobrze bo mnie ostrzegał przed antybiotykami w ciąży.

Ale w takim razie dlaczego to białko w tym moczu jest. Wizytę u ginekologa mam w czwartek.

reklama
Dzień dobry :* Filemona ja dzisiaj będę u gin to się jej zapytam bo rano jak wstaje to mam podobnie śluz taki jakby żółty a potem już normalny biały w ciągu dnia, nic mnie nie boli nie szczypie albo taki mój urok albo jaka mała infekcja

Aguska 3mamy kciuki! [emoji173][emoji7]
O to fajnie dagi , napisz po wizycie co i jak [emoji4]

Do góry