reklama
StKarolina
Fanka BB :)
Ja nie.wanda123 Super ale nam się udało Dziewczyny czy robiłyście już wszystkie badania?
Nawet mogę powiedzieć że nic oprócz kontroli tarczycy nie robiłam.
Myślę że po wizycie u gin, która mam za tydzień wtedy mnie skieruje na wszystkie badania.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Ja dziś 8 tc 4 dz i piersi mnie bolą sporadycznie .Moze szybciej się mecze, a tak to nie mam za wiele objawów.Kazda ciąża jest inna,mi lekarz powiedział, że nie każdy ma objawy.Wazne,że ciąża się prawidłowo rozwija.Jestem w 7tydzien 3dni i w dalszym ciągu nikłe objawy ciąży. Jedynie ból piersi.
Zaczynam się trochę martwić czy wszystko jest ok. Gin 30.08..
Czy któras z was też tak ma?
Ale w większości jak czytam to u każdej z wad coś tam się dzieje ( chyba że przeoczyłam jakiś post) ..
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
LMax
Dziewczyny dziś rano mialam skan ponieważ bardzo bolała mnie lewa strona i chodź w UK robi sie je po 12 tygodniach, mi zrobili teraz ze względu na podejrzenie ciąży pozamacicznej.
Na szczęście maluszek jest ok. Bylo widać serduszko bijące i chodź z obliczeń wychodził 7 tydzień 2 dzień, to skan pokazuje 7 tydzien i 5 dzień... Super bardzo sie cieszymy z mężem ja aż sie płakałam jak zobaczylam mała fasolkę na ekranie
Lewego jajnika nie potrafili znaleźć a na prawym mam podobno mała cyste.. Podobno nie groźna..
Ból nie wiadomo skąd, lekarz powiedział ze moze to być zapalenie pęcherza na które sie teraz lecze..?
Na szczęście maluszek jest ok. Bylo widać serduszko bijące i chodź z obliczeń wychodził 7 tydzień 2 dzień, to skan pokazuje 7 tydzien i 5 dzień... Super bardzo sie cieszymy z mężem ja aż sie płakałam jak zobaczylam mała fasolkę na ekranie
Lewego jajnika nie potrafili znaleźć a na prawym mam podobno mała cyste.. Podobno nie groźna..
Ból nie wiadomo skąd, lekarz powiedział ze moze to być zapalenie pęcherza na które sie teraz lecze..?
alunia87
Super wiadomość[emoji3],a tak myślałam, że to dzidziolec się rozpycha.Dziewczyny dziś rano mialam skan ponieważ bardzo bolała mnie lewa strona i chodź w UK robi sie je po 12 tygodniach, mi zrobili teraz ze względu na podejrzenie ciąży pozamacicznej.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
IsabellaSimon
Fajno gratulacjeDziewczyny dziś rano mialam skan ponieważ bardzo bolała mnie lewa strona i chodź w UK robi sie je po 12 tygodniach, mi zrobili teraz ze względu na podejrzenie ciąży pozamacicznej.
a czy moze Londyn? bo chcialam spytac ktory szpital?
reklama