reklama
SOMEONE
Fanka BB :)
Po Polsce staralam przestawic sie spowrotem na Anglie [emoji6][emoji12] a tak serio strasznie mnie nudzi, a co za tym idzie mam mega zawroty glowy i kilka ostatnich dni spedzilam w lozku ( probuje zregenerowac sily przed praca [emoji6] )Witaj,a tak się zastanawiałam gdzie się podziewasz[emoji2]
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Oj to odpoczywaj [emoji3].Bo w kwietniu koniec laby [emoji23][emoji23][emoji23].Objawy to akurat dobry znak.Po Polsce staralam przestawic sie spowrotem na Anglie [emoji6][emoji12] a tak serio strasznie mnie nudzi, a co za tym idzie mam mega zawroty glowy i kilka ostatnich dni spedzilam w lozku ( probuje zregenerowac sily przed praca [emoji6] )
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Dziewczyny a ja nie wiem co robic bo wczoraj dzwonilam do mojej gp zeby umowic sie na pierwsza wizyte bo ostatnio moj gin z polskiej kliniki dal mi list ale ona na urlopie i wraca w poniedzialek. Dzis jest 7t4d wg usg wiec nie wiem czy czekac do pon czy isc do innego. Bo nie wiem ile sie czeka na wizyte w szpitalu Wolalabym do niej
Blackberry
Dzien dobry
Back in Uk
tez mam noc nie przespana...po locie z przygodami i odwiezieniu synka mojej ciotki do lozka trafilam o 1:30 am a o 5:20 syn z placzem sie obudzil....plakal i plakal...nosek i zatoki zawalone i uszko boli On usnal ja niestety nie i na 9am do pracy. Jestem nieprzytomna bo mnie tez dopadlo to zmeczenie i spanie na stojaco...
tez jakos chorawo sie czuje -nos zapchany i bol glowy...
A dziewczyny ja jak chce sie gwaltownie przekrecic w lozku lub siegnac do lampki to tak mnie brzuch potrafi zakluc....ktoras tez tak ma? Mysle ze to blizna po cesarce nie wyrabia z rociaganiem...
Piersi/sutki nadal wrazliwe...
A no i zadna wizyta nie przyszla jeszcze z polozna
Dzis GP bedzie dzwonic do mnie o moje cisnienie a ja musze o ta krew w moczu zapytac...
Cos mnie brzuszek od rana pobolewa :/
Zdrówka dla Was! Co do pobolewań - mam identycznie - czasem pobolewa podbrzusze, a przy gwałtownym ruchu potrafi niemiłosiernie zakłuć, ale nie wiążę tego z blizną po cesarce - tak samo miałam w pierwszej ciąży. I wierzę, że to dobry znak - przy mojej nieudanej takich objawów nie było.
Dagi89
Kredka82 wizytę w szpitalu chyba i tak będziesz miała dopiero między 11 a 13 tc ;/ chyba że u Ciebie są inne zasady i będziesz miała wcześniej wiec dzwon, nic nie tracisz a może się uda ja dopiero położna mam na 5 września I ona mi ustali pierwszy scan wiec obstawiam początek październikaDziewczyny a ja nie wiem co robic bo wczoraj dzwonilam do mojej gp zeby umowic sie na pierwsza wizyte bo ostatnio moj gin z polskiej kliniki dal mi list ale ona na urlopie i wraca w poniedzialek. Dzis jest 7t4d wg usg wiec nie wiem czy czekac do pon czy isc do innego. Bo nie wiem ile sie czeka na wizyte w szpitalu Wolalabym do niej
SOMEONE
wanda123
Też mam to ściągnięcie i kłucie w dole brzucha przy nagłych ruchach. Ale nie miałam cesarki.Dzien dobry
Back in Uk
tez mam noc nie przespana...po locie z przygodami i odwiezieniu synka mojej ciotki do lozka trafilam o 1:30 am a o 5:20 syn z placzem sie obudzil....plakal i plakal...nosek i zatoki zawalone i uszko boli On usnal ja niestety nie i na 9am do pracy. Jestem nieprzytomna bo mnie tez dopadlo to zmeczenie i spanie na stojaco...
tez jakos chorawo sie czuje -nos zapchany i bol glowy...
A dziewczyny ja jak chce sie gwaltownie przekrecic w lozku lub siegnac do lampki to tak mnie brzuch potrafi zakluc....ktoras tez tak ma? Mysle ze to blizna po cesarce nie wyrabia z rociaganiem...
Piersi/sutki nadal wrazliwe...
A no i zadna wizyta nie przyszla jeszcze z polozna
Dzis GP bedzie dzwonic do mnie o moje cisnienie a ja musze o ta krew w moczu zapytac...
Cos mnie brzuszek od rana pobolewa :/
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagi89
Dziewczyny jak zamierzacie poinformować Waszych bliskich o ciazy?
Ja zabieram mamę do sklepy dziecięcego i powiem jej ze niedługo będziemy musiały szukać wyprawki dla mojego maluszka siostra juz wie bo była na bieżąco a teściów jeszcze nie mam pojęcia bo jesteśmy za granicą wiec widzimy ich bardzo rzadko, mój wpadł na pomysł ze powiemy jak urodze i pojedziemy z maluchem do nich [emoji23]
Ja zabieram mamę do sklepy dziecięcego i powiem jej ze niedługo będziemy musiały szukać wyprawki dla mojego maluszka siostra juz wie bo była na bieżąco a teściów jeszcze nie mam pojęcia bo jesteśmy za granicą wiec widzimy ich bardzo rzadko, mój wpadł na pomysł ze powiemy jak urodze i pojedziemy z maluchem do nich [emoji23]
reklama
Roni21
Spider's Web
Hej u mnie noc w miarę przespana na szczęście. Nikt mnie tym razem nie gonił w śnie więc w miarę jestem wypoczęta
Ja informuje wszystkich o ciąży po prenatalnych badaniach. Nie wcześniej. A jak już jestem po mówię "jestem w ciąży"
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Ja informuje wszystkich o ciąży po prenatalnych badaniach. Nie wcześniej. A jak już jestem po mówię "jestem w ciąży"
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom