Dagi89
Fanka BB :)
Jutro będziemy dzwonić do szpitala i zobaczymy co powiedzą, u nas to powiem Ci ze jest masakra więcej rodzących a doba za krótka i dopiero przyjmują na rodzic - ostatnia prosta.... tutaj podobno jest w Windsorze lepsza opieka niż w szpitalu w Slough i tam będę próbowała się dostać i stamtąd położna mieć więcej angielskich lekarzy niż ciemnoskorych....A GP Ci juz nie wyslal o wizyte u polznej,pierwszy scan etc?
Mi to zrobili w zeszly piatek a to byl 4tydzien 1 dzien wg okresu plus mocz no I to cholerne cisnienie ktore wyszlo mocno za wysokie ale teraz w domu jest okey. Tez od razu pytala ktora to moja ciaza I ile mam dzieci zeby ustalic poronienia etc bo wtedy rzeczywiscie chyba szybciej sie pewne rzeczy robi....
Fajna rzecz tez mi powiedziala ze moga mnie na scan skierowac do King's College Hospital -jakies centrum jest tam gdzie scan robi neonatolog na najlepszym sprzecie i jakies dodatkowe badania robia -ona powiedzial ze to tak jak prywtana wizyta wiec jestem happy.
Dobrze wiem gdzie jest Slough -kiedys kiedys mialm tam znajomych a poza tym to jestem tu juz ponad 17lat I lepiej znam Londyn niz Waraszawe
Ja zupelnie z innej strony Londka jestem -Bromley. Jedyna wada to malo polskich przychodni w okolicach bo I malo Polakow....jeszcze
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom