reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
A po 2 nikt tu nie robi badań prywatnie i nie chodzimy prywatnie do lekarzy[emoji3] a i tak traktują nas tak dobrze, że w życiu nie widziałam tego w pl.
Tutaj opieka zdrowotna to inna bajka[emoji3] A i system inny[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja nie wiem czy to takie dobre traktowanie jeśli piszecie, że taki problem z badaniami :/

Dziwny system... człowiek zdąży rozchorowac się jeszcze bardziej nim dostanie się do lekarza i zrobi badania.
Wydaje mi się że dostęp do badań taki jak w pl jest dobry

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Tylko tutaj nie czeka się dwa lata na rezonans magnetyczny czy wizyte u okulisty jak na nfz

Agnes

No ja nie wiem czy to takie dobre traktowanie jeśli piszecie, że taki problem z badaniami :/
Gdzie ty widzisz problem? [emoji3]

Ja nie widzę potrzeby robienia badan jesli lekarz też nie.

Polacy są tu znani z lekomani, w Polsce Apteka na każdym rogu;) i reklamy leków.
My tego nie mamy[emoji3]

Gdzie ty widzisz problem? [emoji3]

Ja nie widzę potrzeby robienia badan jesli lekarz też nie.

Polacy są tu znani z lekomani, w Polsce Apteka na każdym rogu;) i reklamy leków.
My tego nie mamy[emoji3]

No same piszecie że z betą problem a Agnes się stresuje więc w PL bez problemu mogłaby zrobić i być spokojna.

No ale nie ma sensu tego ciągnąć ;) Mi odpowiada nasz system a Wam tamten

reklama
Do góry