reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Az mi sie wierzyć nie chce ze w Niemczech nie ma takiego badania

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Chodzi o to ze tutaj w DE nie ma labor na każdym rogu[emoji6] jak w pl
np u mnie w wielkiej metropolii tylko 1 glowne[emoji3]

Żeby zrobić badanie na zyczenie trzeba iść do lekarza.
Płacisz za badanie plus wizyta.
A i z terminami ciężko.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A i z terminami ciężko.

Otóż właśnie to.

Agnes

A i z terminami ciężko.

A Ci na lekarz do badania na życzenie?

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

A po 2 nikt tu nie robi badań prywatnie i nie chodzimy prywatnie do lekarzy[emoji3] a i tak traktują nas tak dobrze, że w życiu nie widziałam tego w pl.
Tutaj opieka zdrowotna to inna bajka[emoji3] A i system inny[emoji3]

reklama
To żaden problem, właśnie pisałam. Ja mieszkam w takiej miejscowości gdzie w ogole jego nie ma. Jest jeden ginekolog i to nie godny polecenia do ktorego oczywiscie nie idę.

Agnes
W mojej miejscowości jest jedno w przychodni i tylko ze skierowaniami. Jeździłam do większego miasta niedaleko. Lepiej trochę czasu poświęcić choćby na dojazd ale być spokojnym :)

Do góry