damagi
Fanka BB :)
Więc jednak skorzystała z polskiego systemu?Do PL daleko mam niestety zebym mieszkała blizej granicy na pewno bym podjechała.
Agnes
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc jednak skorzystała z polskiego systemu?Do PL daleko mam niestety zebym mieszkała blizej granicy na pewno bym podjechała.
Agnes
Jak to skorzystała?Więc jednak skorzystała z polskiego systemu?
Przepraszam ale ten słownik mnie wykończy... skorzystalabys gdybyś mieszkała bliżej granicy...?Jak to skorzystała?
Agnes
Z laboratorium tak.Nie raz robiłam sobie listę badań jak byłam w Polsce.Przepraszam ale ten słownik mnie wykończy... skorzystalabys gdybyś mieszkała bliżej granicy...?
Oczywiście nie jechałam do granicy 700km tylko po to. Przy okazji gdy byłam w rodzinnym domuZ laboratorium tak.Nie raz robiłam sobie listę badań jak byłam w Polsce.
Agnes
No rozumiem, ale tak krytykujesz ten system Polski a chyba jednak nie jest taki zły...Oczywiście nie jechałam do granicy 700km tylko po to. Przy okazji gdy byłam w rodzinnym domu
Agnes
Ja nie rozumiem o co Tobie chodzi i po co to ciągnąć. Jestem wolnym człowiekiem i chyba nikt mi tego nie zabroni. Skorzystać z badań laboratoryjnych prywatnie. W niemczech jest do tego trudniej się dostac i pochłania to wiecej czasu wiec jesli juz jade do rodzinnego domu 1400 km to chyba nie robie wielkiego grzechu gdy zrobie te badania przy okazji.No rozumiem, ale tak krytykujesz ten system Polski a chyba jednak nie jest taki zły...
O nic mi nie chodzi... zapytałam grzecznie więc się nie oburzaj... nie lubię uogolniania, że u Was super a u nas daremnie. Są plusy i minusy tu i tu po prostu...Ja nie rozumiem o co Tobie chodzi i po co to ciągnąć. Jestem wolnym człowiekiem i chyba nikt mi tego nie zabroni. Skorzystać z badań laboratoryjnych prywatnie. W niemczech jest do tego trudniej się dostac i pochłania to wiecej czasu wiec jesli juz jade do rodzinnego domu 1400 km to chyba nie robie wielkiego grzechu gdy zrobie te badania przy okazji.
Agnes
O nic mi nie chodzi... zapytałam grzecznie więc się nie oburzaj... nie lubię uogolniania, że u Was super a u nas daremnie. Są plusy i minusy tu i tu po prostu...