reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

A ja zaczynam coś panikować... Usg kolejne z wizytą za tydzień ale jakiś niepokój mnie ogarnia... U mnie był tylko pęcherzyk 0,423 cm a wg obliczeń był to 5w1d. To było 1.08. Mam przyjść za 2 tyg (czyli przyszły tydzień). Ale czy wszystko dobrze??
Iwona spokojnie. Panika nic nie da. Ja tez mam takie momenty ze się zastanawiam czy wszystko dobrze. I o ile nie jest to coś na co możesz mieć wpływ to trzeba się wyciszyć i być cierpliwą. Wiem ze łatwo to tylko na piśmie... ale mimo wszystko trzeba się postarać. Głowa do góry [emoji106]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To wręcz niemożliwe[emoji50] toż to dopiero test powinnas robić!
I na kiedy termin?

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
18 kwiecień.

Inaczej być nie może bo my z mężem uwazalismy tzn kochalismy się ż prezerwatywa a tydz przed miesiączka miałam infekcje i leczylam się kwasem mlekowym w czopkach. Zresztą wiecie pewnie co to za uczucie o seksie można zapomnieć.
12 lipca 1 dzień cyklu
15 lipca pierwszy stosunek bez prezerwatywy.
Cykle 24 dniowe.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

1502104125-aaaaaa.jpeg

Tak wyglądał lipiec. Serduszka to stosunki.
Ale my to jak kroliczki[emoji6] seks zaznaczyłem tylko do momentu owulacji a potem już nie. Ale było bez zmian[emoji23]

18 kwiecień.

Inaczej być nie może bo my z mężem uwazalismy tzn kochalismy się ż prezerwatywa a tydz przed miesiączka miałam infekcje i leczylam się kwasem mlekowym w czopkach. Zresztą wiecie pewnie co to za uczucie o seksie można zapomnieć.
12 lipca 1 dzień cyklu
15 lipca pierwszy stosunek bez prezerwatywy.
Cykle 24 dniowe.

To nieźle

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

1502104728-aaaaaa.jpeg

Program najlepszy na świecie :)
Chwalicie się to chwalę się i ja. To w takim razie u mnie musiał być złoty strzał. Serduszka to wiadomo. Kółeczka puste dni płodne. Kółeczko pełne owu...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja zaczynam coś panikować... Usg kolejne z wizytą za tydzień ale jakiś niepokój mnie ogarnia... U mnie był tylko pęcherzyk 0,423 cm a wg obliczeń był to 5w1d. To było 1.08. Mam przyjść za 2 tyg (czyli przyszły tydzień). Ale czy wszystko dobrze??
Iwona nie panikuj.
Pewnie to przez mój wpis.
Mieszkam w Niemczech i tu jest troszkę inaczej.
A za tydz też mam jeszcze raz kontrolę.

Do góry