reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

No dobrze to w takim razie serduszko jest widoczne od 6-7tygodnia ale licznego od bety czy om?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dobrze to w takim razie serduszko jest widoczne od 6-7tygodnia ale licznego od bety czy om?

Moja lekarka mówiła że dobrze widać jak beta jest 1000... przy moim 127 trzeba jeszcze zaczekać ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Witam tak się zastanawiam...mi wychodzi 4tydzien a termin na 7.04 i cis mi nie pasuje ;) ja mam pcos zdiagnozowanie 7lat. W pierwszą ciążę zaszlam po dwóch latach a w druga już 3 lata się staram i zadałam w kwietniu Ale straciłam. Długo chodziłam do lekarza który lądował we mnie mnóstwo hormonów na owulacje. Nie działało poza tym że powiekszalam się w ogromnym tempie. W końcu trafiłam na artykuł o naprotechnogii i znalazłam swoją lekarke. Odrazu przepisała metformine i zleciła dietę właśnie bezmleczna i o niskim indeksie glikemicznym. Schudłam 25kg (a nadal.mam nadwagę:/) i zadałam w ciaze Ale byłam tak przeładowana hormonami że zarodek był za słaby. Potem poziom d3, suplementacja i za trzy miesiące znów ciąża:D tym razem musi się udać!

wów co za historia.. DZIELNA jesteś , uda się na pewno, bedzie dobrze, musimy wierzyć:)

Od om - lekarze tylko tak liczą ciąże.
No chyba że tak jak ja w drugiej ciąży - zaszlam w ciąże dokładnie w 30dniu cyklu (znam nawet godzine[emoji23]) to wtedy mialam z usg wyliczany tydzień ciazy i porodu

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja lekarka mówiła że dobrze widać jak beta jest 1000... przy moim 127 trzeba jeszcze zaczekać ;)

Jesli teraz bete masz 127, to po dwóch dniach kolo 300, po 4 ok 600 , i po tygodniu masz juz 1200[emoji6] więc krótki czas oczekiwania

Jesli teraz bete masz 127, to po dwóch dniach kolo 300, po 4 ok 600 , i po tygodniu masz juz 1200[emoji6] więc krótki czas oczekiwania

Tak ale kazała przyjść dopiero 30stego :( ustawiła mnie lekowo i kazała odpoczywać ;)

Witam wszystkich!!!
Niesmialo do Was zagladnelam bo bardzo bym chciala do Was wkrotce dolaczyc. Dzis mam 29dc @ powinna byc wczoraj, zrobilam dzis 3 testy, 1 negatywny a na dwoch pozostalych bardzo bardzo cien cienia kreseczka (moj maz tez ten cien cienia widzi ale mowi nie ciesz sie lepiej za szybko zeby sie nie rozczarowac), czekam do jutra z kolejnym testem mam nadzieje,ze pociemnieje.
Tak bardzo bym chciala staramy sie ponad 2 lata a teraz jestem po pierwszym cyklu z Clo.
Na beta nie moge isc bo mieszkam w Uk i to bardziej tu wszystko skomplikowane :(
Strasznie jestem juz dzis zdezorientowana co sie dzieje, mialyscie ktos cien cienia i potem okazalo sie ze to naprawde ciaza???
Pozdrawiam wszystkich ;)

82doe6ydi6gjrojp.png

Witam wszystkich!!!
Niesmialo do Was zagladnelam bo bardzo bym chciala do Was wkrotce dolaczyc. Dzis mam 29dc @ powinna byc wczoraj, zrobilam dzis 3 testy, 1 negatywny a na dwoch pozostalych bardzo bardzo cien cienia kreseczka (moj maz tez ten cien cienia widzi ale mowi nie ciesz sie lepiej za szybko zeby sie nie rozczarowac), czekam do jutra z kolejnym testem mam nadzieje,ze pociemnieje.
Tak bardzo bym chciala staramy sie ponad 2 lata a teraz jestem po pierwszym cyklu z Clo.
Na beta nie moge isc bo mieszkam w Uk i to bardziej tu wszystko skomplikowane :(
Strasznie jestem juz dzis zdezorientowana co sie dzieje, mialyscie ktos cien cienia i potem okazalo sie ze to naprawde ciaza???
Pozdrawiam wszystkich ;)

82doe6ydi6gjrojp.png
Hej kochana .
U mnie były takie jaśniutkie kreseczki na paru testach , i dopiero jak zrobiłam ten cyfrowy test clearblue , to miałam pewność , pokazało mi ciążę i 3-4 tydzień . Może sobie zakupisz też ? Powodzenia

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochana .
U mnie były takie jaśniutkie kreseczki na paru testach , i dopiero jak zrobiłam ten cyfrowy test clearblue , to miałam pewność , pokazało mi ciążę i 3-4 tydzień . Może sobie zakupisz też ? Powodzenia

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie. Musisz być spokojna to wtedy będzie wszystko dobrze. Na pocieszenie powiem Ci że z synem miałam cień cienia który ma już 4latka ;) zrób test jutro rano i tak znać! Powodzenia!

reklama
Witam wszystkich!!!
Pozdrawiam wszystkich ;)

82doe6ydi6gjrojp.png
Ja miałam [emoji4]
1501768015-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry