reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

No dobrze to w takim razie serduszko jest widoczne od 6-7tygodnia ale licznego od bety czy om?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dobrze to w takim razie serduszko jest widoczne od 6-7tygodnia ale licznego od bety czy om?

Moja lekarka mówiła że dobrze widać jak beta jest 1000... przy moim 127 trzeba jeszcze zaczekać ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Witam tak się zastanawiam...mi wychodzi 4tydzien a termin na 7.04 i cis mi nie pasuje ;) ja mam pcos zdiagnozowanie 7lat. W pierwszą ciążę zaszlam po dwóch latach a w druga już 3 lata się staram i zadałam w kwietniu Ale straciłam. Długo chodziłam do lekarza który lądował we mnie mnóstwo hormonów na owulacje. Nie działało poza tym że powiekszalam się w ogromnym tempie. W końcu trafiłam na artykuł o naprotechnogii i znalazłam swoją lekarke. Odrazu przepisała metformine i zleciła dietę właśnie bezmleczna i o niskim indeksie glikemicznym. Schudłam 25kg (a nadal.mam nadwagę:/) i zadałam w ciaze Ale byłam tak przeładowana hormonami że zarodek był za słaby. Potem poziom d3, suplementacja i za trzy miesiące znów ciąża:D tym razem musi się udać!

wów co za historia.. DZIELNA jesteś , uda się na pewno, bedzie dobrze, musimy wierzyć:)

Od om - lekarze tylko tak liczą ciąże.
No chyba że tak jak ja w drugiej ciąży - zaszlam w ciąże dokładnie w 30dniu cyklu (znam nawet godzine[emoji23]) to wtedy mialam z usg wyliczany tydzień ciazy i porodu

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja lekarka mówiła że dobrze widać jak beta jest 1000... przy moim 127 trzeba jeszcze zaczekać ;)

Jesli teraz bete masz 127, to po dwóch dniach kolo 300, po 4 ok 600 , i po tygodniu masz juz 1200[emoji6] więc krótki czas oczekiwania

Jesli teraz bete masz 127, to po dwóch dniach kolo 300, po 4 ok 600 , i po tygodniu masz juz 1200[emoji6] więc krótki czas oczekiwania

Tak ale kazała przyjść dopiero 30stego :( ustawiła mnie lekowo i kazała odpoczywać ;)

Witam wszystkich!!!
Niesmialo do Was zagladnelam bo bardzo bym chciala do Was wkrotce dolaczyc. Dzis mam 29dc @ powinna byc wczoraj, zrobilam dzis 3 testy, 1 negatywny a na dwoch pozostalych bardzo bardzo cien cienia kreseczka (moj maz tez ten cien cienia widzi ale mowi nie ciesz sie lepiej za szybko zeby sie nie rozczarowac), czekam do jutra z kolejnym testem mam nadzieje,ze pociemnieje.
Tak bardzo bym chciala staramy sie ponad 2 lata a teraz jestem po pierwszym cyklu z Clo.
Na beta nie moge isc bo mieszkam w Uk i to bardziej tu wszystko skomplikowane :(
Strasznie jestem juz dzis zdezorientowana co sie dzieje, mialyscie ktos cien cienia i potem okazalo sie ze to naprawde ciaza???
Pozdrawiam wszystkich ;)

82doe6ydi6gjrojp.png

Witam wszystkich!!!
Niesmialo do Was zagladnelam bo bardzo bym chciala do Was wkrotce dolaczyc. Dzis mam 29dc @ powinna byc wczoraj, zrobilam dzis 3 testy, 1 negatywny a na dwoch pozostalych bardzo bardzo cien cienia kreseczka (moj maz tez ten cien cienia widzi ale mowi nie ciesz sie lepiej za szybko zeby sie nie rozczarowac), czekam do jutra z kolejnym testem mam nadzieje,ze pociemnieje.
Tak bardzo bym chciala staramy sie ponad 2 lata a teraz jestem po pierwszym cyklu z Clo.
Na beta nie moge isc bo mieszkam w Uk i to bardziej tu wszystko skomplikowane :(
Strasznie jestem juz dzis zdezorientowana co sie dzieje, mialyscie ktos cien cienia i potem okazalo sie ze to naprawde ciaza???
Pozdrawiam wszystkich ;)

82doe6ydi6gjrojp.png
Hej kochana .
U mnie były takie jaśniutkie kreseczki na paru testach , i dopiero jak zrobiłam ten cyfrowy test clearblue , to miałam pewność , pokazało mi ciążę i 3-4 tydzień . Może sobie zakupisz też ? Powodzenia

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochana .
U mnie były takie jaśniutkie kreseczki na paru testach , i dopiero jak zrobiłam ten cyfrowy test clearblue , to miałam pewność , pokazało mi ciążę i 3-4 tydzień . Może sobie zakupisz też ? Powodzenia

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie. Musisz być spokojna to wtedy będzie wszystko dobrze. Na pocieszenie powiem Ci że z synem miałam cień cienia który ma już 4latka ;) zrób test jutro rano i tak znać! Powodzenia!

reklama
Witam wszystkich!!!
Pozdrawiam wszystkich ;)

82doe6ydi6gjrojp.png
Ja miałam [emoji4]
1501768015-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry