Asienkaa23
Fanka BB :)
Oddział położniczy i neonatologii przejęło centrum zdrowia Tuchów także jak tam trafię to ok ale ginekologiczny to porażka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem ....Oddział położniczy i neonatologii przejęło centrum zdrowia Tuchów także jak tam trafię to ok ale ginekologiczny to porażka
Czyli ktg też prawidłowy zapis miałaś? Trzeba męża zachęcić jakoś i powiedzieć że potrzebujecie tego oboje. Mój gdy usłyszał że można szaleć to się nie wahał .Ja mam plan ,e jak w poniedziałek mnie odesla do domu pojadę do innego szpitala i tyle.. boję się o dziecko.dzis mnie też odeslali po ktg do domu. Ale już kilka dni po terminie muszę być w jakimkolwiek szpitalu i tyle.
Dziś miałam termin Ale też nie czuje by coś miało się dziać. Laze po schodach, sprzątam, gotuje spaceruje i nic... tylko nogi i kręgosłup boli jak diabli. Zabawy z moim nie mam szans doświadczyć bo on od kilku mies nie chce o tym slyszec
I jak tam. ?Witajcie. U mnie coś się zaczęło dziać. Odkąd wstałam to miałam jakieś skurcze krótkotrwałe a będąc siku zauważyłam brązowa wydzielinę. Ponoć to czop może być..
No to trzymam kciuki żeby to było to ja przy skurczach okolo 20 minut jechałam już do szpitala ale ja miałam 40 kmOd około 17tej częstsze skurcze są co pół godziny.
Czekam na częstsze skurcze. Zajęłam się czytaniem forum na tablecie żeby nie skupiać uwagi nad tym co sie dzieje.No to trzymam kciuki żeby to było to ja przy skurczach okolo 20 minut jechałam już do szpitala ale ja miałam 40 km
A daleko masz szpital czy blisko ?Czekam na częstsze skurcze. Zajęłam się czytaniem forum na tablecie żeby nie skupiać uwagi nad tym co sie dzieje.