Asienkaa23
Fanka BB :)
Tego też próbowałam i to nawet dwa dni pod rząd i nic.Mi przy córce pomogły zabawy z mężem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego też próbowałam i to nawet dwa dni pod rząd i nic.Mi przy córce pomogły zabawy z mężem
OooTego też próbowałam i to nawet dwa dni pod rząd i nic.
Nie wiem już co robić..
Ja tez juz nie wiem co Ci doradzić ... Moze się w końcu ruszyNie wiem już co robić..
Zostaje się chyba modlić.. Albo męczyć dalej do wtorku.Ja tez juz nie wiem co Ci doradzić ... Moze się w końcu ruszy
Ale naprawdę dziwne że nie dali Ci jeszcze skierowania na oddział ... Według mnie kazda kobieta powinna być po terminie już pod kontrolą lekarzy ...Zostaje się chyba modlić.. Albo męczyć dalej do wtorku.
Dlatego że nic się nie dzieje. Nie chcą widocznie żeby kogoś trzymać bez potrzeby na oddziale..Ale naprawdę dziwne że nie dali Ci jeszcze skierowania na oddział ... Według mnie kazda kobieta powinna być po terminie już pod kontrolą lekarzy ...
A skąd jesteś ?Dlatego że nic się nie dzieje. Nie chcą widocznie żeby kogoś trzymać bez potrzeby na oddziale..
Ahaaa ...Małopolska, okolice Dąbrowy Tarnowskiej