natala95
Fanka BB :)
No jak uważasz kochana To twój poród ...Poczekam jeszcze aż będą skurcze jeszcze częstsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak uważasz kochana To twój poród ...Poczekam jeszcze aż będą skurcze jeszcze częstsze.
Nie chcę w szpitalu siedzieć bo atmosfera może być różna. Wolę poczekać w domu i mieć pewność niż żeby mnie popędzali.No jak uważasz kochana To twój poród ...
Ja bym się chyba tak bała ...Nie chcę w szpitalu siedzieć bo atmosfera może być różna. Wolę poczekać w domu i mieć pewność niż żeby mnie popędzali.
Biorę wszystko na luza choć mały napiera strasznie. Że ciężko wyczuć kiedy skurcz się pojawia.Ja bym się chyba tak bała ...
A jak w domu zaczną ci się parte i co wtedy ... Ja przy corce miałam momentalny skok ... Najpierw z około 5 godzin co pół godz potem raptownie zaczely się co 5Biorę wszystko na luza choć mały napiera strasznie. Że ciężko wyczuć kiedy skurcz się pojawia.
Jak tamBiorę wszystko na luza choć mały napiera strasznie. Że ciężko wyczuć kiedy skurcz się pojawia.
Gratulacje kochana pokaż przystojniakaWitajcie. Otoz oglaszam ze Julian przyszedl na swiat 30 kwietnia o 16tej przez cc z waga 3200g i 53cm