reklama
sredec1982
Fanka BB :)
Ja termin mam za 2 mies. Ale już ciężko mi się funkcjonuje.wczoraj zaczęłam prać ciuszki i trochę ogarniać w pokoiku i ledwo chodzę z bolu. Te dodatkowe kg robią swoje niestety mam wszystkie dolegliwości ciazowe jakie można mieć chyba coś się zastanawiam nad składająca się szyjka bo mnie po lekkim wysiłku kluje w srodku..
Dziś może trochę poprasuje. Torby spakowane także na gotowi już prawie.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Dziś może trochę poprasuje. Torby spakowane także na gotowi już prawie.
sredec1982
Dzieciątko wg ostatniego usg 31 tc ważyło 1850 gr. Wg usg też główka większą od reszty cialka(36 tc),martwiłam się tym Ale lekarka nie mówiła że coś nie tak..też którąś tak miała? W sieci czytam że zdarzają się rozbieżności Ale ta wydaje mi się trochę spora
Brazowooka
U mnie zostało 7tyg, praktycznie co najważniejsze już mam gotowe. W marcu spakuje torby no i rozłożymy łóżeczko. I później będziemy tylko czekać. Z przeziębieniem nie pomogę bo ostatnio mi odpuściło, ale u mnie zazwyczaj domowe sposoby się sprawdzały. @sredec1982 u mnie w sobotę na wizycie (33tc) mały ważył 2480g, a myślę że ta główka to się nie przejmuj bo wiesz i tak zawsze jest +/- na te pomiary a Zresztą dzieci rodzą się z główka większą od reszty ciała. Jedyne czym możesz się martwić to to jak urodzisz taka duża główkę [emoji4] u mnie też są rozbieżności w pomiarach ale nie zwracam na to uwagi, lekarz napewno zwrócił by uwagę na jakieś nieprawidlowosci.
zelaznamaska
Zaciekawiona BB
Jestem po dzisiejszej wizycie. Nasz Synuś ma juz 2,77 kg (termin na 6 kwiecień) . Spory jak na swój wiek Szyjka mi się lekko skróciła ale ponoć to normalne na tym etapie (była 5 jest 4,6cm).
k.d.30
@zelaznamaska to moja kruszynka w poniedzialek wazyla 2043g (34tc) a do porodu (38tc CC ) ma wazyc ok 2900g [emoji6]
reklama
zelaznamaska
Zaciekawiona BB
ułożony jest poprawnie do porodu główką w dółHejka, dawno mnie tu nie było...
Zelaznamaska super że u maluszka wszystko w porządku, niech rośnie [emoji4]a jak synek ułożony jest? Już gotowy główką w dół czy jeszcze przekrecony?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom