reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Roni wez Ty mnie nie namawiaj[emoji23][emoji23]
Kurcze szkoda mi tyle dac za wozek. Za polowe tego w pl ladny kupie. Jeszcze mam czas[emoji6]

reklama
Roni wez Ty mnie nie namawiaj[emoji23][emoji23]
Kurcze szkoda mi tyle dac za wozek. Za polowe tego w pl ladny kupie. Jeszcze mam czas[emoji6]
Ja nie namawiam, z doświadczenia wiem, że i tak go kupisz ;)
Ja tak marzyłam o quinny przy pierwszym synu. Cena wtedy była porównywalna do tych... No przeszłam przez trzy wózki, ale quinny i tak kupiłam :D tylko na tamtych straciłam dużo więcej niż jakbym odrazu kupiła ten wymarzony. Te matkowe mechanizmy są przedziwne :D
Ale nie my jedne mamy takie zachcianki, ktoś kupuje stokke, boogaboo i inne

0d1ylqxwwck2sz1j.png

Wiesz co dzis nawet widzialam dwa na zywo w sklepie i one sa takie solidne i masywne.. poza tym raczka sie wyciaga a nie wygina co sie bardzo m podoba. Ns chwile obecna patrzac sie na siebie mowimy jednoglosnie ze za drogi i sie przy tym usmiechamy a ja znam te usmieszki[emoji23] ciekawe konu przemowi rozsadek i jednak powie ze za drogi

Wiesz co dzis nawet widzialam dwa na zywo w sklepie i one sa takie solidne i masywne.. poza tym raczka sie wyciaga a nie wygina co sie bardzo m podoba. Ns chwile obecna patrzac sie na siebie mowimy jednoglosnie ze za drogi i sie przy tym usmiechamy a ja znam te usmieszki[emoji23] ciekawe konu przemowi rozsadek i jednak powie ze za drogi
Też to znam :D a ja uwielbiam tą dzieciowa przesadę :D
Proponuję Ci nie wchodzić w świat chust. Stamtąd się już nie wraca ;)

0d1ylqxwwck2sz1j.png

Roni noe mam zamiaru bo chusty nie chce i mi sie to mega niepodoba. Nosidelko po kilku miesiacach kupue bo m sie deklaruje ale chustom mowie nie[emoji52]

Roni noe mam zamiaru bo chusty nie chce i mi sie to mega niepodoba. Nosidelko po kilku miesiacach kupue bo m sie deklaruje ale chustom mowie nie[emoji52]
To już tak kwestia podejścia. Mi chodzi o fakt, że niektóre osiągają ceny jeszcze wyższe niż te wózki, a kolejki na kilka mc żeby je dostać ;) więc kupno takiego wózka nie wydaje się jakimś kosmosem

0d1ylqxwwck2sz1j.png

Dzień Dobry. Witam wszystkich po nieprzespanej nocy [emoji52]i stało się teściowa zaraziła mi córcie jakimś choróbskiem.
Co do wózków to ja mam po Natalce - Camarello Sevilla - gondola jest całkiem spoko, spacerówka tragiczna, mało jej używaliśmy. Ale za tą cenę to nie ma co się spodziewać super jakości [emoji6]

ckaiskjouvvneobc.png

Witam się i ja[emoji4]

Co do jedzenia w ciąży - jem wszystko (sery pleśniowy oczywiście z mleka pasteryzowanego) oczywiście z umiarem. Jak mam na coś ochotę np. Pizza to też jem, jak nagle mam ochotę na parę łyków coli to pije. Ja rozmawiałam z lekarka i ona mi powiedziała że umartwianie się i odmawianie sobie większości tego na co mamy ochotę niczemu nie służy. Poza tym jeżeli nigdy nie jadłam dużej ilości warzyw czy owoców a teraz nagle zacznę jeść na potęgę to mogę sobie nawet zaszkodzić i na przyklad dostać rozwolnienia[emoji6]

Co do wózków ja też mam po córci - ale byłam z niego zadowolona (wzór kolorystyczny wzięłabym już zupełnie inny) no ale dla koloru wózka zmieniać nie będę[emoji6]

@pani Pe współczuję choróbska - mam nadzieję że szybko minie. Pogoda niestety sprzyja chorowaniu[emoji19]

2nn3skjozkqqgj67.png

reklama
Dzień Dobry. Witam wszystkich po nieprzespanej nocy [emoji52]i stało się teściowa zaraziła mi córcie jakimś choróbskiem.
Co do wózków to ja mam po Natalce - Camarello Sevilla - gondola jest całkiem spoko, spacerówka tragiczna, mało jej używaliśmy. Ale za tą cenę to nie ma co się spodziewać super jakości [emoji6]

ckaiskjouvvneobc.png
Ja miałam z synem camarello carera gondola boska chyba lepszej nie znajdę ale sprzedałem go póki jeszcze były chodliwe powiedziałam że z tą spacerowke męczyć się nie będę. Teraz jak szukam wózka to patrzę na spacerowke bo jej się dłużej używa. W sklepach zawsze wystawione piękne gondole a o spacerowke zero słowa. Jak to mówią mądry Polak po szkodzie nauczyłam się na swoich błędach.

Do góry