reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja mam nadal. Do tego nie pomaga mi antybiotyk (zapalenie zatok)... hamuje się ale mdłości i wymioty mam nadal. W ogólnie inaczej wspominałam drugi trymestr. W poprzedniej ciąży miałam więcej sił. W tej jestem słabsza i czuję się znacznie gorzej. Do tego migreny. Czuję że odpuszczę jedna pracę i już w listopadzie przejdę na l4.

Mam pytanie, jakie witaminy bierzecie?
Mam pharmaton maturelle ale nie chce mi się zamawiać via net, może coś polecicie ?

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi ginekolog polecił Femibion Natal 2 Plus i porownalam to z innymi i ma naprawdę dobry skład.

Tylko wizualnie.
Używam peelingów gruboziarnistych ( niestety nazwy nie pamiętam)..

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko nie przesadzaj z częstością robienia tych peelingów. 1 raz w tygodniu wystarczy by oczyścić skórę. Zbyt często nie jest zdrowo. Polecam Ci kosmetyki z serii Avene. Mają własciwości łagodzące. Mój młody ma skórę problematyczną i ja rownież i balsamy z tej serii są świetne, u młodego różne krostki szybciutko znikają.

Tylko nie przesadzaj z częstością robienia tych peelingów. 1 raz w tygodniu wystarczy by oczyścić skórę. Zbyt często nie jest zdrowo. Polecam Ci kosmetyki z serii Avene. Mają własciwości łagodzące. Mój młody ma skórę problematyczną i ja rownież i balsamy z tej serii są świetne, u młodego różne krostki szybciutko znikają.
Dziękuję za poradę. Napewno wypróbuję. [emoji4]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kobietki, chciałabym do Was nieśmiało dołączyć, mam nadzieje że mnie przyjmiecie ?? ;) Obecnie jestem w 15tc, termin mam na 12.04. Staraliśmy się z mężem dwa lata o naszego dzidziusia i w końcu się udało :) Mieszkamy i pracujemy w DE.. Pozdrawiam serdecznie
Witamy. Pewnie, że przyjmiemy
Ja też Niemcy [emoji113]

Agnes

Dzieki dziewczyny jeszcze mdlosci bym jakos wytrzymala ale kurcze wymioty juz mialam spokoj w tamtym tygodniu a teraz od niedzieli zas :( wczoraj jak czekalam na wizyte to tak mnie zmulilo ze wyszlam na powietrze przed gabinet i ledwo oddech lapalam a tu jeszcze taksiarz przywiozl jedna dziewczyne i ona mu kazala chwile poczekac wiec on wyszedl z auta stanal kolo mnie i sobie fajke odpalil wiec mu mowie widzi Pan ze ledwo wisze na tej barierce a Pan mi jeszcze dymem w twarz dmucha jakby bylo malo miejca wokol przychodni naprawde ludzie sa bezmyslni:no2: @pegas mnie tez mecza migreny wczoraj po wizycie caly dzien przelezalam:(

reklama
Do góry