reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
No mój gin przyjmuje od 16 do ostatniej pacjentki. Więc zależy ile dziewczyn będzie. Ostatnio była tylko jedna przede mną a nie raz jest tak że jest 10. No wiesz załatwia już sobie w pracy żeby wrócić wcześniej, jemu też zależy więc myślę że będzie ze mną.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Co do tego poradnika to ja też pokazałam go mojemu P zaraz na początku ciąży, to śmiał się że po moich dwóch ciązach wie już wszystko[emoji16]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Mój P jak byłam w pierwszej ciąży to się przeglądarka nie umiał obsługiwać (i chwała mu za to) bo wszystkiego ja musiałam go uczyć i tłumaczyć co do czego i dlaczego tak a nie inaczej i ogarnął temat w miarę dobrze. Wiadomo że żadne poradniki nie pomogą na nasze hormony. [emoji23] u nas plusem było że nie mieszkaliśmy razem jak byłam w pierwszej ciąży.

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Do góry