Paulina_Austria
Fanka BB :)
Niestety nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć. Jak trafiłam do szpitala to na skierowaniu od ginekologa była informacja 2.5cm×1.5cmMysiaka92 mam tak samo stresa a wizyta dopiero jutro na 16. Pewnie w ogóle spać nie będę mogła!
Paulina_Austria a mogę wiedzieć jakiej wielkości miałaś krwiaczka wcześniej? I o ile się mniejszym teraz? Ja tez się stresuje a zaleceń kompletnie nie dostałam żeby leżeć i muszę nosić mojego 1,5rocznego syna 5 także ciężko.
CrazyCat również nigdy dyni nie jadłam a ostatnio zrobiłam i pokochałam miesomielone zapiekane w dyni coś Ala jak gołąbki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Po 3 dniach byłam już w domu. Powiedzieli, że nie muszę leżeć tylko się oszczędzać. Trafiłam 2 tygodnie później na kontrolę do mojego gin - jak zobaczyłam na monitorze ta czarna plamę obok maluszka to byłam na 100% pewna, że krwiak się znacząco powiększył. Gin był w szoku, że mnie w ogóle wypuścili do domu. Powiedział tylko "krwiak jest duży, masywny" Natychmiast zwolnienie lekarskie i łóżko. Chyba byłam za bardzo w szoku, żeby się o cokolwiek dopytywac.
Od tamtej pory minęły 4t. Pierwsze dwa tygodnie leżałam 90% czasu, kolejne dwa powiedzmy 80%. Teraz juz nie mam nakazu bezwzględnego leżenia.
Krwiak nadal jest - niestety
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom