reklama
CrazyCatLady
Zaciekawiona BB
Te takie plastry apapa?Jesli to pomoże to ja stosuje oklady chlodzace, w UK sie je sprzedaje i sa bezpieczne dla kobiet w ciazy, mi narazie pomagają w kryzysowych sytuacjach wiec moze warto zapytac w aptece
A tak przy okazji witaj w naszym gronie , ja bardziej jestem "psia mama" choć kotki tez ubostwiam
CrazyCatLady
Zaciekawiona BB
A ja w życiu dyni nie jadłam. W domu mama nie gotowała to nie wiem czy próbować bo ponoć jak za młodu się jakiegoś smaku nie nauczymy lubić to potem ciężko.Dominika81 niezły ten przepis jestem fanką nowości kulinarnych oczywiście w granicach rozsądku. Ja za to uwielbiam krem z dyni... mam jedną patrzy na mnie z kuchennego blatu i czeka aż się za nią zabiorę.
CrazyCatLady
Zaciekawiona BB
No to może faktycznie warto spróbować. Jak wypatrzę jakąś dynie w sklepie to może się skuszę.Nieprawda! Moja mama też nie robiła, wychowywałam się na wsi i wiadomo tylko kuchnia tradycyjna. A zupę robię z pieczonej dyni smak rewelacja, z grzankami i serem feta.
StKarolina
Fanka BB :)
Nie stresuj się. [emoji6]
Myśl że zobaczysz znowu dzieciaczka.
Ja już nie mogłam wytrzymać tyle czasu do swojej gin. Że umówiłm sie prywatnie .
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bloodykiss
Fanka BB :)
Dr Kredka ja też chcę znać płeć mojego rozrabiaki!
Dołączam do klubu sportowych biustów startowałam z małego B a teraz jestem pomiędzy B i C. Nie wiem do końca, bo od dłuższego czasu noszę sportowe S i M
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dołączam do klubu sportowych biustów startowałam z małego B a teraz jestem pomiędzy B i C. Nie wiem do końca, bo od dłuższego czasu noszę sportowe S i M
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom