reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

CrazyCat witaj. Ja tez jestem nowa tutaj [emoji6]
Z bólem głowy mam ten sam problem. Staram się nic nie brać ale podobno bardzo dobre są jakieś zele którymi się skronie smaruje- naturalne. Będę szła do apteki dopytać. Ogólnie moja gin mi mówiła ze mogę paracetamol- ze nawet trzy tabletki dziennie. Ale ja to jestem naprawdę ostrożna co do leków i sama nie jestem przekonana ze nie maja wpływu na ciaze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej, ja mam to samo. Pod koniec pierwszego trymestru ostre migreny (plus zapalenie zatok). I ginekolog i lekarz rodzinny zalecili tylko paracetamol...
Przy niskim ciśnieniu (a takie mam) kawa.

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaaa i jeszcze jedno, ja również proszę o dodanie mnie do zamknietegk forum

Nie przejmujcie sie małym biustem, ja mam A w porywach do B zależy jakiej firmy. Małe piersi są piękne i nigdy bym dużych nie chciała, właśnie ze wzg na to jak przeważnie wygladają po zakończeniu karmienia. Małe cycuszki też są sexy

Ja tez należę do grupy plaskobiustowej... i mówię że jestem wersją sportową :p
W ciąży i jak karmię jest rewelacyjnie- robi się wersja rozrywkowa, a potem znów spada. Ale po drugim zostało ciut więcej niż po pierwszym... wiec może i tym razem coś więcej będzie :)

Ostatnia edycja:
Hej, ja mam to samo. Pod koniec pierwszego trymestru ostre migreny (plus zapalenie zatok). I ginekolog i lekarz rodzinny zalecili tylko paracetamol...
Przy niskim ciśnieniu (a takie mam) kawa.

Staram się unikać kawy od początku ciąży i nawet mnie do niej nie ciągnie. Może faktycznie trzeba zbadać sobie ciśnienie.

Dr Kredka to co będę miała? :D [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ejj a może zmienimy na Dr KreTka :D
Dagi chlopak jak nic[emoji6]

Hej dziewczyny, ciężka noc, ciężki poranek. Chorobsko mnie rozłożyło, ledwo żyje. Młodsza że mną w domu, starsza w przedszkolu ale coś czuję że chyba już ostatni dzień. Nasze sobotnie wesele stoi pod znakiem zapytania,.
Dziewczyny czy was nadal bolą piersi? Idziemy leżeć, nagotuje rozgrzewające rosołku i może jakoś to będzie.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Soczek z malin z herbatka i miod z mlekiem i staraj sie nie wychodzic z domu.

A piersi mnie dalej bola.

Pewnie ten temat już tu był, ale co bierzecie na ból głowy? Strasznie mnie to męczy a nie wiem co nie zaszkodzi dzidzi.
Najlepiej nic[emoji4] masz amol? To sprobuj na skronie dac troche i masowac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja również proszę o zamknięte [emoji4]
Jestem fanką małego biustu. Mimo smutku mojego męża z czystą przyjemnością po ciąży (2 lata po) wróciłam do mniejszego rozmiaru biustu i ogólnie ubrania. Teraz znowu się powiekszam i większe piersi nie podobają mi się na sobie... przestaje czuć się zgrabnie. U innych kobiet uważam że to ponetne i fajne. U siebie nie.

Szefową wyszła na chwilę z biura to pisze[emoji5] LMax a próbowałaś suplementowac Żuravit? Może po wyleczeniu zapalenia byłby pomocny przy zapobieganiu nawrotom.

Paulina_Austria kciuki zaciśnięte[emoji106] czekam na wieści [emoji1]

Brazowoka współczuję - leż, odpoczywaj ile się da, dla córci też zdrowia [emoji11]

To ja poproszę Dr.Kredkę o informacje czy u mnie chłopiec czy dziewczynka - jak mi dziś lekarz powie to sprawdzimy trudność[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Chlopiec[emoji12]

Ja też mam mały biust. 70A przed ciąża a teraz 75B i już ciasno. Rosną jak szalone. Z dziewczynkami w ciąży to nawet mnie nie bolały. Mój P to się napatrzyc na nie nie może, a mi zamiast się podobać to przeszkadzają.
Co do bólów głowy to ja staram się wtedy wyciszyc, i rzeczywiście więcej wtedy pije i jest ok, też jestem przeciwniczka leków przeciwbólowych. Na ból zęba tylko biorę. A ciśnienie mam zawsze 100/60 (zainwestowałam w cisniomierz)

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Mi po pierwszej ciąży wcale się nie powiększyły, jedyna pamiąka to kilka rozstępów, a karmiłam do 7 miesiaca. Za to nadal są jędrne i mój mąż nie zamieniłby na inne. Jak on to mówi na duży biust fajnie popatrzeć póki kobieta nie zdejmie biustonosza. I coś w tym jest. Każda ma co ma i trzeba to doceniać.

Do góry