reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

@Paulina_Austria my do pupy uzywalismy masc recepturowa z recepty a tak to sudomrem (ale tylko przy rankach bo ma cynk) a tak to linomag lub linoderm..
Do mycia tylko ziaja

0d1yskjot8xw5dpx.png

reklama
Witam Dziewczyny.
Sorki, że się nie udzielam ale wychodzimy z córcią z okropnego przeziębienia. Ostatni tydzień był koszmarny.
Ja jestem już dzisiaj po usg genetycznym, dzidziuś zdrowo rośnie, wszystko wydaje się być w porządku. A tak się wiercił, że pani doktor nie mogła zrobić pomiarów i spędziłam na tym usg prawie godzinę. Na koniec Dzidziulek tak słodko zasłonił sobie buzię rączką [emoji7][emoji7]
1506697295-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Panipe a gdzie robiłaś prenatalne? Fotka słodka:)

@sredec1982 już Ci tłumaczę jak to teraz jest.Chodzę do gina na NFZ i w mojej przychodni nie zrobię wyników z jego skierowaniem, bo teraz każdy lekarz ma podpisaną umowę z laboratorium.W przychodni w której lekarz przyjmuje też ich nie zrobię.Muszę dojeżdżać 25 km do laboratorium szpitalnego ,bo to jest to samo laboratorium co na skierowaniu i tam mam za darmo.Zrobiłaś błąd ,ze się zgodziła na te wyniki ,bo wystarczyło spytać gina gdzie zrobisz na jego skierowanie za darmo.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Te badania są bezpłatne tylko trzeba je zrobić w tym laboratorium co na skierowaniu.Już to przerabiałam i dojezdzam 25 km ,żeby nie płacić i było odpowiednie laboratorium.

Ja tak mam.Może to chłopak tam siedzi i to jego testosteron [emoji23][emoji23].Ogólnie szybko mi włoski dorastają, może to te hormony ciążowe.

Ja teraz kończę za dwa dni duphuston i jestem w kropce ,bo wizyta w czwartek i nie wiem co teraz robić czy odstawić całkiem to będzie 14 tc czy zacząć brać luteine dopochwowa ,bo mam jeszcze dwa opakowania,a musiałam odstawić ze względu na plamienia z nadżerki.Boję się trochę jak zareaguje mój organizm jak przestanę całkiem brać progesteron ,ale z drugiej strony teraz łożysko zaczęło samo wytwarzać progesteton,a Ty w którym tygodniu teraz jesteś?

Pierwszym razem jak wzięłam dupka to dostałam rozwolnienia i było mi straszenie słabo i brzuch strasznie bolał.Teraz też mam często wzdęcia i mi nie dobrze gdzie wcześniej takich objawów przy luteine nie było,a dupka biorę od 2 tygodni 3 ×1.

Obecnie jestem w 11 tc 1 dn, pozostaje mi jakoś wytrzymać

Ja ostatnio miala straszny bol glowy az mi sie cisnienie podnioslo..pozamykalam rolety, wypiłam prawie butelkę wody w ciągu 30 min i mokry ręcznik na czoło i oczy i po 2 godzinach mi przeszło na szczęście, więc ratowalam się bez tabletki...ja miewam nie tak często bóle głowy ale jak już mam to jest zazwyczaj nie ciekawie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

20170929_161909_1_1.jpg

Witam dziewczyny,
Dawno tu nie zaglądałam. Z m wyjechaliśmy na kilka dni nad morze odpocząć i bylo super...
Dziś byliśmy na kolejnym usg, bardzo byłam zestresowana i praktycznie w nocy nie spałam.
Na szczescie wszystko jest ok, bobas bardzo aktywny i ciezko bylo mu/jej zdjęcie z profilu zrobic :)
Ust miało również sprawdzić prawdopodobieństwo wystąpienia zespołu Downa, wraz z krwią ostateczne wyniki maja przyjść do 2 tyg i znów czekanie...
Dołączam zdjatko bobaska :)

Załączniki

• 20170929_161909_1_1.jpg
    20170929_161909_1_1.jpg
    715,1 KB · Wyświetleń: 347
Dziewczyny zegnam sie z tym forum :(...
Ze mna i z baby wszystko okey :)...
Uwazam ze wyklad o paracetamolu nie byl z zyczliwosci serca wobec kogos kto nie ma innego wyjscia...
Wychodze z zalozenia ze forum jest po to zeby wspierac a nie kopac lezacego...

Nie dasam sie ale czegos innego szukam na forum...Powodzenia.

Zycze spokojnych ciaz i szybkich rozwiazan :*
Kochana zle to odebralas. Ja podzielilam sie wiedza ktora posiadam bo moze ktorejs sie przyda. Ja na prawde Cie rozumie i wiem ze nie masz wyjscia.

Przykro mi ze odebralas to tak personalnie i przepraszam jezeli Cie urazilam bo nie mialam takiego celu szczerze!
Nie odchodz od nas[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

LMax słodki bobas, czy mi się wydaje czy on/ona ssie kciuka ? Może to rączką koło buzi? Slodziak

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
"Annawr
HAHA, wiesz, ze wcześniej nie zauważyłam, moze ohhh co za slodziak:) !!!
To 13 tydz i 2 d tak wynika z usg... Dzidzia strasznie sie ruszala, szczegolnie nóżki i raczki chodziły :)

Do góry