@Paulina_Austria my do pupy uzywalismy masc recepturowa z recepty a tak to sudomrem (ale tylko przy rankach bo ma cynk) a tak to linomag lub linoderm..
Do mycia tylko ziaja
Do mycia tylko ziaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Dziewczyny.
Sorki, że się nie udzielam ale wychodzimy z córcią z okropnego przeziębienia. Ostatni tydzień był koszmarny.
Ja jestem już dzisiaj po usg genetycznym, dzidziuś zdrowo rośnie, wszystko wydaje się być w porządku. A tak się wiercił, że pani doktor nie mogła zrobić pomiarów i spędziłam na tym usg prawie godzinę. Na koniec Dzidziulek tak słodko zasłonił sobie buzię rączką [emoji7][emoji7]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obecnie jestem w 11 tc 1 dn, pozostaje mi jakoś wytrzymać@sredec1982 już Ci tłumaczę jak to teraz jest.Chodzę do gina na NFZ i w mojej przychodni nie zrobię wyników z jego skierowaniem, bo teraz każdy lekarz ma podpisaną umowę z laboratorium.W przychodni w której lekarz przyjmuje też ich nie zrobię.Muszę dojeżdżać 25 km do laboratorium szpitalnego ,bo to jest to samo laboratorium co na skierowaniu i tam mam za darmo.Zrobiłaś błąd ,ze się zgodziła na te wyniki ,bo wystarczyło spytać gina gdzie zrobisz na jego skierowanie za darmo.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Te badania są bezpłatne tylko trzeba je zrobić w tym laboratorium co na skierowaniu.Już to przerabiałam i dojezdzam 25 km ,żeby nie płacić i było odpowiednie laboratorium.
Ja tak mam.Może to chłopak tam siedzi i to jego testosteron [emoji23][emoji23].Ogólnie szybko mi włoski dorastają, może to te hormony ciążowe.
Ja teraz kończę za dwa dni duphuston i jestem w kropce ,bo wizyta w czwartek i nie wiem co teraz robić czy odstawić całkiem to będzie 14 tc czy zacząć brać luteine dopochwowa ,bo mam jeszcze dwa opakowania,a musiałam odstawić ze względu na plamienia z nadżerki.Boję się trochę jak zareaguje mój organizm jak przestanę całkiem brać progesteron ,ale z drugiej strony teraz łożysko zaczęło samo wytwarzać progesteton,a Ty w którym tygodniu teraz jesteś?
Pierwszym razem jak wzięłam dupka to dostałam rozwolnienia i było mi straszenie słabo i brzuch strasznie bolał.Teraz też mam często wzdęcia i mi nie dobrze gdzie wcześniej takich objawów przy luteine nie było,a dupka biorę od 2 tygodni 3 ×1.
witam dziewczyny
Moze ktoraa z Pan doradzi co mozna stosowac na migrene w ciazy ?
Kochana zle to odebralas. Ja podzielilam sie wiedza ktora posiadam bo moze ktorejs sie przyda. Ja na prawde Cie rozumie i wiem ze nie masz wyjscia.Dziewczyny zegnam sie z tym forum ...
Ze mna i z baby wszystko okey ...
Uwazam ze wyklad o paracetamolu nie byl z zyczliwosci serca wobec kogos kto nie ma innego wyjscia...
Wychodze z zalozenia ze forum jest po to zeby wspierac a nie kopac lezacego...
Nie dasam sie ale czegos innego szukam na forum...Powodzenia.
Zycze spokojnych ciaz i szybkich rozwiazan :*