reklama
kredka82
Fanka BB :)
Serio ja to bym takie maluchy schrupala! Ueielbiam takie slodziaki[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Ja parcia nie mam, chciałam do tego praktycznie podejść nie wzruszaja mnie dziecięce rzeczy i nigdy nie wzruszały (może nigdy nie będą) . Czesto mam schize że będę taką matką wyrodną jak moja własna. Dobrze że chociaż ojca będzie miało normalnego
Ja to lubie takie dzieci 2-3klasa. Można z nimi pogadać, coś zrobić lub czymś zainteresować. Zupelnie mnie bobasy nie interesują. Dziś u gina była mama z dzieckiem półrocznym i nic mnie to nie ruszyło. ze mną chyba jest coś nie tak. Mam nadzieję że z własnym dzieckiem się to zmieni
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
W tym co dziewczyny polecaly to widzialam ze jeden panel się odpina i jest siateczka.
kredka82
Ale to chodzilo o baze o fol wozka gdzie jest tworzywo. Tez jestem ciekawa jak to latem?
kredka82
Jak nie bedziesz mogla zasnac to wypij cieple mleko z miodem albo herbate z sokiem bo to Cie troche rozgrzeje i szybciej zasniesz.Czy Wy też macie problem że snem???? Ja id trzech dni mam masakre....prawie nie śpię... ☹
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama