reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Moje dzieci wogole w rozm 50 nie wchodzily. Dla drugiego i trzeciego mialam 56, starczyly na 2 tygodnie.
Tak naprawde gdzies ok 7-8-9 miesiaca dziecko osiaga rozmiar 80 i w tym rozmiarze i 86 przechodzi jakiś czas. Wszystkie mniejsze są na chwilę ;)ale oczywiście trzeba je mieć ;) tylko nie przesadzać z ilościami.
Ja dużo już dostałam i wiem ,ze jeszcze dostanę ,ale nowych też chce trochę.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słuchajcie bo mam dylemat-czy te wózki które mają te piękne owalne plastikowe gondole to w lato się sprawdzają?? Wie któraś coś?? Jest tam jakaś wentylacja (przewiew)??

Z ubrankami, jak i z pampersami wszystko zależy od tego jak duży bobas będzie.
U mnie pierwszy synek zaczynał pampersy od rozmiaru 2, drugi synek od roz. 1, a córeczka długo nosiła pampers 0.
Ciężko się oprzeć, by czegoś maleńkiego nie kupić ;)

reklama
Do góry