reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Elektroniczny i najdrozszy test powinien niby byc najbardziej wiarygodny, ale ten test ze sredniej polki pokazuje jak dla mnie juz dzis dosyc wyraznie ten plusik jak na ulotce prawie i daje mi jeszcze caly czas lekka nadzieje.....

Damagi niestety nic nie mam :(
IMG_20170804_144601.jpg

Załączniki

• IMG_20170804_144601.jpg
    IMG_20170804_144601.jpg
    707,3 KB · Wyświetleń: 444
reklama
Elektroniczny i najdrozszy test powinien niby byc najbardziej wiarygodny, ale ten test ze sredniej polki pokazuje jak dla mnie juz dzis dosyc wyraznie ten plusik jak na ulotce prawie i daje mi jeszcze caly czas lekka nadzieje.....

Damagi niestety nic nie mam :(Zobacz załącznik 817601
Sorki, ze sie wcinam w watek ale mieszkasz w Anglii? Jak tak to kup First response one pokazuja najlepiej kreski [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi Clearblue pokazał 4 dni przed miesiączka ciążę . A robiłam to po południu. Ale nie mówię nic... jutro dzień planowanej @. Wszystko może się zdarzyć.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Sorki, ze sie wcinam w watek ale mieszkasz w Anglii? Jak tak to kup First response one pokazuja najlepiej kreski [emoji6]

Kupilan dzis 2 clearblue te najdrozne i mam jeszcze zapas takich innych z ebaya takze juz chyba sobie odpuszcze kupowanie nastepnego, zobacze rano co ten mi pokaze, ale dzieki.

Kupilan dzis 2 clearblue te najdrozne i mam jeszcze zapas takich innych z ebaya takze juz chyba sobie odpuszcze kupowanie nastepnego, zobacze rano co ten mi pokaze, ale dzieki.
Tak tylko sugeruje spróbować innej marki test np first response albo ten z home bargains Accu News one sa tanie i dobre.
Trzymam kciuki zeby jednak @ nie przylazla [emoji5] [emoji110]

Tak tylko sugeruje spróbować innej marki test np first response albo ten z home bargains Accu News one sa tanie i dobre.
Trzymam kciuki zeby jednak @ nie przylazla [emoji5] [emoji110]

wczoraj mialam ten z home bargainsa i on tez pokazal cien cienia kreski z porannego moczu ale juz go wyrzucilam bo sie zolty zrobil ;) a wczoraj tu dziewczyny mowily ze clearblue najlepszy wiec go dzis kupilam, moze to byl blad ze nie z porannego chociaz juz niby powinien pokazywac no albo po prostu nie jestem w ciazy, aha no i nie tylko ja te kreski widze bo moj maz i synus tez;)

Dziewczyny ma któraś z Was mdłości wieczorem? No masakra...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja - niestety od 3 dni[emoji51] lniby jestem głodna ale cały czas mi niedobrze[emoji51] nie miałam tego w pierwszej ciąży więc to dla nie nowość[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry