reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Mi przepisal Acard na rozrzedzenie krwi i luteinę.Ale powiedział tez ,ze jeśli zarodek jest uszkodzony to nie ma co go trzymać na sile,bo przecież nikt nie chce urodzić chorego dziecka.Wtedy organizm sam doprowadza do odrzucenia.Kurcze tyle strachu się wiaze z tym upragnionym maleństwem.Ja po tym jak stracilam coreczke w 37 tygodniu nie potrafie spokojnie już cieszyc się ciaza.Ale staram się mysle pozytywnie mimo wszystko.
O matko, przykro mi strasznie. Teraz musi byc dobrze!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi przepisal Acard na rozrzedzenie krwi i luteinę.Ale powiedział tez ,ze jeśli zarodek jest uszkodzony to nie ma co go trzymać na sile,bo przecież nikt nie chce urodzić chorego dziecka.Wtedy organizm sam doprowadza do odrzucenia.Kurcze tyle strachu się wiaze z tym upragnionym maleństwem.Ja po tym jak stracilam coreczke w 37 tygodniu nie potrafie spokojnie już cieszyc się ciaza.Ale staram się mysle pozytywnie mimo wszystko.
Bardzo Ci współczuję. I to jeszcze takiej straty na koniec ciąży....[emoji32]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko, przykro mi strasznie. Teraz musi byc dobrze!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko tak staram się myslec ,chociaż nie jest latwo..Teraz odkad jestem w Polsce czuje się po lepsza opieka lekarska.Ostatnie dziesięć lat mieszkala w Norwegii i mam wrazenie ,ze opieka medyczna w tym kraju jest naprawdę fatalna.

Strasznie mi przykro[emoji54][emoji54]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja poronilam w kwietniu. Ale co mi ta druga beta da... biorę na podtrzymanie progesteron i modlę się żeby było dobrze. Mam codziennie mdłości a to podobno oznacza że beta rośnie ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pod koniec stycznia ,ale jak miałam iść sprawdzać przyrost to myślałam ,ze zejdą z tego świata.Też biorę progesteron i modlę się ,żeby było dobrze.Nic więcej i tak już nie zrobię.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko tak staram się myslec ,chociaż nie jest latwo..Teraz odkad jestem w Polsce czuje się po lepsza opieka lekarska.Ostatnie dziesięć lat mieszkala w Norwegii i mam wrazenie ,ze opieka medyczna w tym kraju jest naprawdę fatalna.
Jak powiedział Aslan w opowieściach z Narni "nigdy nic nie dzieje się tak samo". Będzie dobrze. Będziemy się wspierac:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko... strasznie mi przykro[emoji17] nawet nie potrafię sobie wyobrazić Twojego bólu [emoji17]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry