reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Piszesz ,ze skonczylas 12tc wiec masz jeszcze prawie 2 tygodnie bo ten scan robia do 13 tygodnia 6 dnia. Pomimo tego wydaje mi sie, ze juz powinnas dostac list z umowiona wizyta i to tydzien temu. Mi list przyszedl kilka dni po wizycie z midwife .

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

reklama
Mnie odrzuciło od mięsa. Nie smakuje mi żadne i pod żadna postacią.. Dzis mnie tak rozbolal rano brzuch ze nie moglam nawet siku zrobic :/ chce juz srode i wizyte u gina (dobrze ze mam na 10.30)
Ja jem mięso , wędliny...ale największą ochotęmam na kanapki z serem żółtym!!! [emoji16] Nie mam dziś pomyslu na obiad...

A co do mdłości to ja też już coraz rzadziej je miewam... Może lada dzień się skończą. Ja chyba jestem w najmłodszej ciazy z Was wszystkich także jeszcze mam czas Ale już nie moge się doczekać.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nigdy nie miałam dużego parcia, chciało mi się siku zapomniałam zrobić (nie raz tak jest przy dzieciach)i tak że 3 godziny chodziłam z pełnym pecherzem, no ale przez takie coś nabawiłam się kamieni na nerce, boję się żeby mi się nie odezwały teraz, bo ból straszliwy. W poprzednich ciązach dopiero w 3 trymestrze miałam takie parcie, więc szansa że ciebie narazie to nie będzie się tyczyc.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Ja jem mięso , wędliny...ale największą ochotęmam na kanapki z serem żółtym!!! [emoji16] Nie mam dziś pomyslu na obiad...

A co do mdłości to ja też już coraz rzadziej je miewam... Może lada dzień się skończą. Ja chyba jestem w najmłodszej ciazy z Was wszystkich także jeszcze mam czas Ale już nie moge się doczekać.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Na kiedy masz termin?? Ja niby na 30.04 :)

Piszesz ,ze skonczylas 12tc wiec masz jeszcze prawie 2 tygodnie bo ten scan robia do 13 tygodnia 6 dnia. Pomimo tego wydaje mi sie, ze juz powinnas dostac list z umowiona wizyta i to tydzien temu. Mi list przyszedl kilka dni po wizycie z midwife .

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

Dzieki, niestety nie mam numeru bezpośrednio do niej tylko ogólnie do położnych w moim mieście. Mam tylko ten tydzien i przyszły poniedziałek, a potem wracam i juz bedzie 14w2d wiec kupa. Spróbuje odnaleźć moja midwife i dopytać. Dzieki!

reklama
Do góry