I co wazne slyszalam ze uwzgledniaja kazda reklamacje.. Ja przypadkowo polamalam cos tam przy kole to naprawili. (byla ewidentnie mija wina) teraz oddawac bedziemy bo hamulec sie popsul (chyba w lesie o coa zachaczylam) i ciekawe czy naprawiaJak dla mnie ze wszystkich wózków Jak ie obejrzałam( kolezanka pół roku temu kupowała i moj syn byl testerem[emoji6]) jest nie dość że ładny to i praktyczny. Ma wszystko to co ja osobiscie potrzebuje[emoji16]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
k.d.30
Fanka BB :)
Po prawej tutek na zdjęciu chodzi o pałąk
Ostatnio edytowane przez moderatora:
k.d.30
Ja głównie rozglądam się za TUTEK Grander Play ale innych tez nie wykluczam raczej kieruje się cena bo z tej firmy wszystkie mi odpowiadają chociaz Eco skóry bym nie chciałaA jakiś konkretny model czy obojętne? Totalnie nie wiem o czym gadacie z tymi pałąkami itd.. nie wiem jak wózek wybrać a to jednak nie wydatek 30zł że można w razie co kupić inny :/ Ja myślę, że będziemy z mężem spacerować też po takich ulicach wiejskich i leśnych więc nie tylko beton i równe chodniki :/
Dominika81
Vegemama- 3w1 oznacza że masz 1 stelaż na który montujesz gondolę, spacerówkę I fotelik samochdowy.
kupując wózek 3w1 masz od razu te 3 części nakładane + stelaż
wózek 2 w 1 to stelaż + gondola + spacerówka, bez fotelika samochodowego
kupując wózek 3w1 masz od razu te 3 części nakładane + stelaż
wózek 2 w 1 to stelaż + gondola + spacerówka, bez fotelika samochodowego
reklama
Sprawdziłam wlasnie lift i play i oba sa tej samej wagi i wymiarówAle ładny
A skąd ta nazwa lift? Jest lżejszy czy wyższy czy sobie tak wymyślili po prostu?
I czy jak wózek jest 3w1 to znaczy że jak go kupię to będzie też ten stelaż do auta? Czy to się osobno kupuje? I czy można dokupić drugi taki stelaż? Może mąż też by w swoim aucie chciał a ciężko chyba wszystko przemontowywać.
Wiec nazwa wzięta z kosmosu