reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Jak dla mnie ze wszystkich wózków Jak ie obejrzałam( kolezanka pół roku temu kupowała i moj syn byl testerem[emoji6]) jest nie dość że ładny to i praktyczny. Ma wszystko to co ja osobiscie potrzebuje[emoji16]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
I co wazne slyszalam ze uwzgledniaja kazda reklamacje.. Ja przypadkowo polamalam cos tam przy kole to naprawili. (byla ewidentnie mija wina) teraz oddawac bedziemy bo hamulec sie popsul (chyba w lesie o coa zachaczylam) i ciekawe czy naprawia

reklama
1506164859-aaaaaa.jpeg

1506164859-aaaaaa.jpeg

Po prawej tutek na zdjęciu chodzi o pałąk

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A jakiś konkretny model czy obojętne? Totalnie nie wiem o czym gadacie z tymi pałąkami itd.. nie wiem jak wózek wybrać a to jednak nie wydatek 30zł że można w razie co kupić inny :/ Ja myślę, że będziemy z mężem spacerować też po takich ulicach wiejskich i leśnych więc nie tylko beton i równe chodniki :/
Ja głównie rozglądam się za TUTEK Grander Play ale innych tez nie wykluczam raczej kieruje się cena bo z tej firmy wszystkie mi odpowiadają chociaz Eco skóry bym nie chciała

Ja mam grander lift
1506165472-aaaaaa.jpeg
tylko srebrny stelaz. (planujemy go odświeżyć bo podrapany troche i wyprac co sie da. W sumie zaraz ma dwa lata)
Troche duzo miejsca zajmuje w bagazniku po zlozeniu

Vegemama- 3w1 oznacza że masz 1 stelaż na który montujesz gondolę, spacerówkę I fotelik samochdowy.
kupując wózek 3w1 masz od razu te 3 części nakładane + stelaż
wózek 2 w 1 to stelaż + gondola + spacerówka, bez fotelika samochodowego

reklama
Ale ładny :D
A skąd ta nazwa lift? Jest lżejszy czy wyższy czy sobie tak wymyślili po prostu?

I czy jak wózek jest 3w1 to znaczy że jak go kupię to będzie też ten stelaż do auta? Czy to się osobno kupuje? I czy można dokupić drugi taki stelaż? Może mąż też by w swoim aucie chciał a ciężko chyba wszystko przemontowywać.
Sprawdziłam wlasnie lift i play i oba sa tej samej wagi i wymiarów :)
Wiec nazwa wzięta z kosmosu :)

Do góry