reklama
kredka82
Fanka BB :)
Tez o tym myslalam zeby wozek byl wysoki bo ja 178 ale m 190 wiec nie bede zgarbiona chodzic. A jak to sie sprawdza przy wozkach? Jak takie parametry sa opisane?Hej ja biorę duphaston 3 x 1 ale dość często zapominam o tej popołudniowej [emoji14] wiec 2 x 1 mam brać do pierwszego usg które będę miała 12 tc 1 d czyli jeszcze 2 tyg [emoji14]
Co do wózka to ja mam wybrany ale jeszcze nie wiem czy używany czy nowy Cybex Balios M albo Cybex Priam zresztą ja musze patrzeć na wózek który ma wysoki stelaż bo przy wzroście 188 nie chce prowadzić wózka na kolanach [emoji23]
Dagi89
Wiesz co na razie z tego co czytałam to te wózki są jedne z wyższych ale jeszcze nie byliśmy w żadnym sklepie ogladac i z polecenia je mam, koleżanka kupiła baliosa M i jest bardzo zadowolonaTez o tym myslalam zeby wozek byl wysoki bo ja 178 ale m 190 wiec nie bede zgarbiona chodzic. A jak to sie sprawdza przy wozkach? Jak takie parametry sa opisane?
IsabellaSimon
Nio synek wcale nie spal w lozeczku i paru miesiacach sprzedalam a co do kotow to nie wiem ale moga siatke zaciagac...a meble np sofy zaciagaja?tak po prostu takie łóżeczko do spania na co dzień? A czy ono zdało by egzamin z dwoma kotami? te siateczki się nie poprują?
nukame
No wlasnie nie jestem pewna gynalginu natomiast gp poleca canesten w uk... ale ja sama nie wiem czy to infekcja bo mnie juz praktycznie nie swedzi to byl jeden wieczor i zakladam ze przez majty z koronka bo od razu po przetarciu chusteczka vagisil one sa specjalnie nasaczone platkani owsianymi etc od razu przeszlo ...i nie swedzialo mnie nigdy "w srodku" tylko centralbie na zewnatez na wargach sromowych tam gdzue kobtakt z ta paskudna koronka...
To pewnie otarcie od koronki, tez cos takiego miałam jeden wieczór i potem byl spokój, ale można sie wystraszyć.
reklama
Nie słyszałam żeby była zabroniona .Sama nie pije.Kobietki. Powiedzcie czy herbata z sokiem z aroni zabroniona w ciazy?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom