reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry dziewczyny! :) Jak się dziś czujecie? U mnie w końcu świeci słońce to i więcej sił do działania :)
W kwestii tego kto wie - powiedziałam jedynie siostrze ale idziemy dziś na urodziny przyjaciółki więc gdy odmówię drinka na pewno się domyślą ;)

Dzień dobry:) u mnie też słoneczko i niech tak zostanie bo tego deszczu mam powyżej uszu:no2: czuję się bardzo dobrze - myślę ze wszelkie objawy ciąży pojawia się dopiero ok. 6t więc mamy jeszcze na nie czas:rolleyes: a jak w pracy? Mówicie od razu czy czekacie do 12 tc?

Obawiam się tych objawów bo w pierwszej ciąży miałam straszne nudności i wymioty. Oby teraz było łagodniej.
Prowadzę własną działalność więc jedynie w przyszłym miesiącu poinformuję księgową :)

Obawiam się tych objawów bo w pierwszej ciąży miałam straszne nudności i wymioty. Oby teraz było łagodniej.
Prowadzę własną działalność więc jedynie w przyszłym miesiącu poinformuję księgową :)
Ja w pierwszej ciąży czułam się rewelacyjnie - parę razy złapała mnie zgaga i czasami wieczorne nudności - mam nadzieję że teraz będzie tak samo:rolleyes: każda ciąża jest jednak inna - siostra druga ciążę przechodziła zupełnie inaczej niż pierwsza po części dlatego że już jedno dzieciątko miała i nie miała czasu aby się nad sobą rozczulać;)

Ja póki co objawów nie mam dziś 5 tc 1 dzień.Tylko piersi zabola i do toalety biegam.No i może zmęczenie większe[emoji4].Chyba, że jeszcze nie mam bo przyjdą [emoji15].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jak obliczacie datę porodu? Same liczycie czy korzystacie z kalkylatorow w necie? Mi na różnych kalkulatorach różnie pokazuje i rozbieżność mam między 30.03-02.04:confused: ciekawe jak mi lekarz wyliczy:D ja chyba zacznę skreślić dni w kalendarzu do tego 8.08:rofl:

Do góry