Powodzenia kwietniowym mamusiom![emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na dole danej wypowiedzi co chcesz cytować, (prawy dolny róg) masz "+cytat" lub "odpowiedz", wystarczy kliknąć na któreś i można odpisaćDziewczyny jestem początkująca na forum - jak zacytować czyjąś wypowiedź? Kombinowałam ale nie wyszlo
DziękujęNa dole danej wypowiedzi co chcesz cytować, (prawy dolny róg) masz "+cytat" lub "odpowiedz", wystarczy kliknąć na któreś i można odpisać
Ja w pierwszej ciąży czułam się rewelacyjnie - parę razy złapała mnie zgaga i czasami wieczorne nudności - mam nadzieję że teraz będzie tak samo każda ciąża jest jednak inna - siostra druga ciążę przechodziła zupełnie inaczej niż pierwsza po części dlatego że już jedno dzieciątko miała i nie miała czasu aby się nad sobą rozczulaćObawiam się tych objawów bo w pierwszej ciąży miałam straszne nudności i wymioty. Oby teraz było łagodniej.
Prowadzę własną działalność więc jedynie w przyszłym miesiącu poinformuję księgową