kredka82
Fanka BB :)
To i tak do kozakow ujdzie[emoji6]Ok dam znać. Ja tylko 175 ;p. W opisie mają że 70cm w kroku i u mnie to by było przed kostkę z 5cm.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To i tak do kozakow ujdzie[emoji6]Ok dam znać. Ja tylko 175 ;p. W opisie mają że 70cm w kroku i u mnie to by było przed kostkę z 5cm.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie tez moja lekarka namawia na to przeciw grypie ale mam katar i te zatoki przytkane wiec nie wiem jak to bedzie. No i w 16tyg przeciw krztuscowi to ide na 10000%W UK szczepienie dzieci jest nieobowiązkowe. Namawia sie ciężarne za to na szczepienie przeciwko grypie i rozyczce. Mi z przychodni juz kilka razy dzwonili, ale odmówiłam. Myślę sobie ze skoro na grypę nigdy szczepiona nie byłam, to nie wiem jak mój organizm na taka szczepionke zareaguje, a nie chce próbować tego w ciąży.. A rozyczke juz przechodzilam jako 5 latka. Wiec zaszczepić sie nie musze..
A jak to wyglada w Polsce, tez namawia sie ciężarne do szczepień?
Dobry dobry .
U mnie szykuje się kijowy tydzień , weekend też z dupy miałam i wogole wkurwiona chodzę.
W UK nie myją i nie kąpią po porodzie , ponoć lepiej dla dziecka jak jest w tych naturalnych maziach .
Przy pierwszej ciąży pytali na drugi dzień czy chce prezentacje kąpieli , więc wykapali. Teraz wykąpiemy dopiero w domu napewno .
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana razem z m kilka lat temu krztusca przechodzilismy. Koszmar to zbyt slabe okreslenie... nikomu nie zycze.. i jeszcze te debile w szpitalu nie chcieli mi uwierzyc ze m ma krztusca bo 5 innych lekarzy nie moglo go zdiagnozowac i ja z dr. Googlem postawilam diagnoze ze krztusiec. I gdyby mnie posluchali i dali mi leki jak m juz byl chory to bym uniknela a ze mi nie sali a wyniki z labu przyszly po 9 dniach to ja zdazylam sie zarazic.Kredka - a nie bylas szczepiona przeciw krztuscowi? Kesli w dziecinstwie bylas w pl to pewnie juz bylas szczepiona
Na grypę też nie skorzystam , ale na krztusiec też idę .No mnie tez moja lekarka namawia na to przeciw grypie ale mam katar i te zatoki przytkane wiec nie wiem jak to bedzie. No i w 16tyg przeciw krztuscowi to ide na 10000%