reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Alunia to super wiadomosci! Poczulas ulge? Bo ja sie boje tych prenatalnych...

A mnie dalej trzyma.. jednej dziurki w nosie wogole nie moglam przeplukac.. zjadlam kanapke z cebula i pije herbate z miodem cytryna sokiem z czarnego bzu i sokiem z malin, ulipek i nawet duza ilosc cytryny nie pomogla.. ble ale wypije[emoji4]

A mnie dalej trzyma.. jednej dziurki w nosie wogole nie moglam przeplukac.. zjadlam kanapke z cebula i pije herbate z miodem cytryna sokiem z czarnego bzu i sokiem z malin, ulipek i nawet duza ilosc cytryny nie pomogla.. ble ale wypije[emoji4]
A czemu pluczesz?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się jakoś nie obawiałam.Bo wiedziałam, że co by nie było to nie mam na to wpływu.Na pewno u ciebie będzie też wszystko w porządku.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam moze pozno pisze ale bylam dzis znowu u lekarza i tam zNwou potem na krew i wogle. Moze ktoras z Pań mi powie co to jest test podwojnego ryzyka z krwi i usg i czy taki robia w kazdym miescie bo ja to po wizycie juz nic nie wiem ?:) dziekuje i pozdrawian i zycze bardzo duzo zdrowia :*

Witam dziewczyny.
Wczoraj miałam i endo i prenatalne. Przy mojej tak wysokiej wyjściowej biedoczynnosc tarczycy jest naprawdę super - 0.5.
Co do prenatalnych jestem mega zadowolona ze poszłam - oczywiście były obawy ale co ma być to będzie. Ocena ryzyka bardzo niska - wszystkie wyniki ok. Piękne bicie serca dzidzi. Gin powiedział że przy takiej ocenie ryzyka nie widzi potrzeby iść na testy PAPPA.
Wczoraj miałam taki ból głowy, że myślałam że skończy się szpitalem.[emoji22]
Co można brać na ból głowy w ciąży?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry[emoji4]

Starałam się an szybko Was nadrobić ale ewidentnie nie nadążam. Czekam na l4 to wtedy będę mieć więcej czasu[emoji6]
@alunia87 super że prenatalne dobrze wyszły, któraś z dziewczyn teŻ już miała ale przepraszam nie pamiętam która i też wyszły super. Ja wiem że na to nie mamy wpływu ale mimo wszystko jak dowiadujemy się że jest ok to jesteśmy spokojniejsze[emoji4]
Moje w środę i powiem Wam że zdaje sobie sprawę że nikłe szanse ale może dzidzia zdradzi jaka ma płeć[emoji12]
Już nie mogę się doczekać jak zacznę do niej mówić po imieniu[emoji1]
Witam dziewczyny.
Wczoraj miałam i endo i prenatalne. Przy mojej tak wysokiej wyjściowej biedoczynnosc tarczycy jest naprawdę super - 0.5.
Co do prenatalnych jestem mega zadowolona ze poszłam - oczywiście były obawy ale co ma być to będzie. Ocena ryzyka bardzo niska - wszystkie wyniki ok. Piękne bicie serca dzidzi. Gin powiedział że przy takiej ocenie ryzyka nie widzi potrzeby iść na testy PAPPA.

Tak naprawdę to chyba tylko paracetamol jeżeli chodzi o leki.

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja bylam dzisiaj u lekarza. Okazalo sie ze mam za wysokie cisnienie i troche sie martwie. Kobieta ktora mi mierzyla cisnienie stwierdzila ze sie przejelam wizyta ale chyba mi wcale nie spada. Zreszta nie jestem jedna z panikar, ktore sie tak denerwuja. Jutro jeszcze zmierze mam nadzieje ze bedzie ok.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam monitor w donu bo mi co jakis czas wladnie skacze cisnienie ...bylam juz nawet na tabletkach...mozesz mierzyc w domu rano i wieczorem przez tudzien i zapisywac?

Mi też wyszedł cukier podwyższony lekarz zalecił mi wykonanie testu z obciążeniem glukoza,ale nie mam złudzeń na bank cholera będzie.W czerwcu robiłam krzywa i wyszedł stan przedcukrzycowy, a ze byłam w szpitalu to wiadomo kolacja o 17. Powiedzial, że jak wyjdzie podwyższony to szpital i tam jeszcze będą sprawdzać [emoji20].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
oj kurka to powodzenia:)

reklama
Witam dziewczyny.

paracetamol -inna inszosc ze na wiekszosc osob i tak nie dziala...:(

Do góry