reklama
IsabellaSimon
Fanka BB :)
dzieki juz zamowilam bedzie wieczoremIlona wiesz co mi przyszlo do glowy na Twoj kregoslup i bole - kinesio tape. Zobacz sobie w googlach i na youtube filmiki sa. No chyba ze w okolicyvznajdziesz kakiegos fizjo co sie zna na tym. Moj m mial.je kiedys na reke i dzialaly super bo to takie tasmy co lekko naciagasz i przyklejasz
IsabellaSimon
oj to lez i odpoczywaj. tskie biale plamienie mam ja o w pierwszej ciazy tez mialam -gin teraz powiedzisla ze to normalne od progesteronu w pierwszej ciazy jak mnie w 20 tyg na lozku polozyli do badania to jak wstalam po 15minutach to mokra plama po mnie zostalaHej dziewczyny ale sie przerazilam, pojechałam na rynek z mamą sukienki oglądać na ślub cywilny i dla mnie i dla niej i tam mi rozbolal brzuch, zgielam sie wpół normalnie, ciemno orzed oczami. Wyszlysmy od razu, kupilam nospe i dwie tabletki na raz lyknekam, taxi do domu i duphaston wzielam tez dwie tabletki i leze, juz nie boli tak mocno ale nadal czuje ze ćmi. Nie krwawie, plamienie mam tylko biale, nie ma krwi ani nic. Ale jak nie przestanie to pojade chyba na pogotowie. Boje sie o fasolkę. Jeszcze ta cukrzyca i sie zastanawiam czy to nie przez to :/
IsabellaSimon
a ja bylam taka happy bo sobie kupilam prgnacare w plynie...i zaaplikowalam 2 lyczeki dzis rano a potem myslalam ze pawia puszcze...Mnie dziś ciągle mdli. Nawet chleba rano nie mogłam jeść bo mi nie smakował O_O Jakiś dziwny dzień się zapowiada. Przez t, że nie mogę jeść mdli mnie nawet bardziej :/
kredka82
Daj znacdzieki juz zamowilam bedzie wieczorem
Bloodykiss
A mnie dalej trzyma.. jednej dziurki w nosie wogole nie moglam przeplukac.. zjadlam kanapke z cebula i pije herbate z miodem cytryna sokiem z czarnego bzu i sokiem z malin, ulipek i nawet duza ilosc cytryny nie pomogla.. ble ale wypije
Może jeszcze spróbuj czosnek? Mnie zawsze stawia na nogi I do herbaty dodaj może imbir.
Ja sobie właśnie "zaaplikowałam" jabłko w celu zagłuszenia żołądka i chyba skutkuje. Owoce to jedyna rzecz jaką mogę jeść bez względu na samopoczucie. Muszę uważać tylko na winogrona bo jak są za słodkie to robi się gorzej;p
Ostatnio pisałaś, że tryskasz energią.... Byłaś moją nadzieją, że za tydzień i mi przejdzie Niestety wiem co to dieta owocowa... choć u mnie jeszcze musi pojawić się ogórek kiszony Kilka dni z rana jadłam tylko bułkę, zaczęłam dodawać pomidora, ale jakoś nie mogę przekonać się do masła... Kwaskowate jabłka i mandarynki dużo pomogły... i śliwki na zaparcia
kredka82
Dziewczyny jestem w szoku! Jak on strasznie urosl w 2 tyg od ostatniego usg! No i na 99% chlopczyk[emoji7][emoji7][emoji7] pokazal sie pieknie i centralnie jajeczka bylo widac[emoji4] ale oczywiscie lekarz jeszcze mowil ze dopiero za jakis czas na 100% potwierdzi. Ale jakie ma nogi dlugie! I jak sie ruszal caly czas no i na koniec nogi skrzyzowal[emoji4][emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Odpoczywaj - mam nadzieję że to nic poważnego. Jeżeli cmienie nie minie to jedz na IP - będziesz spokojniejsza.Hej dziewczyny ale sie przerazilam, pojechałam na rynek z mamą sukienki oglądać na ślub cywilny i dla mnie i dla niej i tam mi rozbolal brzuch, zgielam sie wpół normalnie, ciemno orzed oczami. Wyszlysmy od razu, kupilam nospe i dwie tabletki na raz lyknekam, taxi do domu i duphaston wzielam tez dwie tabletki i leze, juz nie boli tak mocno ale nadal czuje ze ćmi. Nie krwawie, plamienie mam tylko biale, nie ma krwi ani nic. Ale jak nie przestanie to pojade chyba na pogotowie. Boje sie o fasolkę. Jeszcze ta cukrzyca i sie zastanawiam czy to nie przez to :/
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom