Hej dziewczyny ja już po wizycie u ginekolog. Nie jestem zadowolona bo wyniki średnie. Krew i mocz w porządku. Toksoplazmozy nie przechodziłam i nie mam obecnie. Unikać musze kotów i wystrzegać się myć wszystkie warzywa owoce i niepasteryzowanego nabiału również unikać. Niestety wyniki różyczki nie przyszły pełne więc nie wiadomo do końca co i jak. Mam IgG wysokie IgM jeszcze nie ma, wiec nie wiadomo czy przeszłam niedawno i stad te przeciwciała czy przechodzę właśnie. Strasznie się martwię ale kurcze wiedziałabym chyba że mam różyczkę? Ostatnio nie mialam gorączki ani żadnej wysypki, można być chorym i nie wiedzieć? [emoji14] No i niestety cukier mam podwyższony norma to 95mg a ja mam 105mg, mam skierowanie do poradni diabetologicznej. Nigdy nie miałam problemów z cukrem. Zastanawiam sie czy nie powtórzyć testu sama, bo w nocy przed badaniem piłam kompot a mogłam wodę i może temu taki wynik. Nie wiem. Mam nadzieję tylko, ze ani różyczki ani cukrzycy ciążowej nie mam i ktoś się pomylił
Ciśnienie mam niskie ale ja mam takie zawsze 110/70
Przytyłam tylko 400g, zmierzyla mi miednice i bylo usg. Dzidziuś w porzadku, powoli się zaczyna ruszać mimo, że za wcześnie by cokolwiek czuć. Serduszko bije. Usg bylo przez powłoki brzuszne wiec taka nowość. A moja lekarka dzisiaj chyba miała zły dzień bo była wyjątkowo gburowata :/