reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

majorka1988 no dokładnie, mój P się że mnie śmieje, bo ja poprzednich porodów nie bałam się w ogóle, jedyne o co się martwiła to że nie będę wiedziała kiedy się zaczęło [emoji16] a teraz mam takiego stracha że normalnie po nocach mi się śni to wszystko. W ogóle co do snów to takie głupoty mi się śnią że budzę się zlana potem, od 2 tygodni nie przespałam całej nocy, ciągle pobudki.

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
majorka1988 no dokładnie, mój P się że mnie śmieje, bo ja poprzednich porodów nie bałam się w ogóle, jedyne o co się martwiła to że nie będę wiedziała kiedy się zaczęło [emoji16] a teraz mam takiego stracha że normalnie po nocach mi się śni to wszystko. W ogóle co do snów to takie głupoty mi się śnią że budzę się zlana potem, od 2 tygodni nie przespałam całej nocy, ciągle pobudki.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Ja boje sie nacinania i tego ze nie zdążę do szpitala,bo przy drugim na ostatnia chwilę wjechałam do szpitala...

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

VegeMama moja siostra rodziła w tamtym roku w prywatnej klinice która miała podpisany kontrakt z NFZ. Miała osobna sale do rodzenia, ale później leżała z jedną dziewczyna na sali ale sama tak chciała. Miesiąc przed porodem dostała pakiet że szpitala, musiała wypełnić jak chce rodzic, i takie tam i dodatkowo wybierała sobie jedzenie jakie chce dostawać w szpitalu, a wiem że tobie chyba na tym zależy, i porcje nie były takie jak w tych państwowych szpitalach. Może warto poszukać takiego miejsca.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Ja sie boję porodu a w zasadzie bólu,, mam niski próg bólu i nawet przy okresie zdycham brr
Podziwiam odważna myśl, ja chce rodzić w szpitalu tylko mam nadzieję ze trafię na miłe położne, słyszałam ze bywa różnie
Będę juz wtedy mieszkać u męża więc będziemy mieć kawałek do szpitala i mam nadzieję że zdążymy :D
No ja mam ciut ponad godzine w zaleznosci od pory. M ma nadzieje ze trafimy na noc ale znajac moje szczescie to beda godziny szczytu[emoji16]

reklama
Do góry