Witaj[emoji4] jesteś moja imienniczką[emoji2] co do prenatalnych ja robię (mam 30lat) ale w pierwszej ciąży prawie 4lata temu też robiłam. Wychodzę z założenia że już teraz dużo wad można lecZyć w okresie prenatalnym i jakby co (odpukać) może będziemy mogli działać.Cześć dziewczyny!mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona[emoji6]czytałam forum prawie od samego początku Ale jakaś niepewność i strach powstrzymywal mnie przed wcześniejszym dolaczeniem do was. Jestem już po 2 wizytach, pierwsza miałam 15stego sierpnia - był to 6 tydz i bobas miał 3mm i już zobaczyłam serduszko, dzisiaj miałam kolejna wizytę, której się bardzo obawiałam ( bo w pierwszej ciąży, która straciłam do drugiej wizyty nie doszlo- stąd moja panika przed zapisaniem się wcześniej)Ale na szczęście wszystko jest w porządku , maleństwo ma2,5cm ,serduszko bije i nawet zobaczyłam jak porusza rączkami i nóżkami, aktywny bobas)Mam na imię Ania ( lat 32) mieszkam w DE, aha mój termin : 10.04 2018
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mieszkam w pl i mi lekarz też powiedział że dopiero po 35rż te badania można skierować na kasę chorych - jeżeli się zdecyduje to muszę prywatnie.
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom