reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie, zarodek jest, serduszka nie słyszałam ale wszystko dobrze się rozwija więc kwestia kilku dni. Z usg 6+0 więc sporo różnica, termin z usg na 18.04.2018. Dzidzia ma 0.41 cm a pęcherzyk 1.67 cm. Lekarz powiedział że wszystko jest ok, już mam założona kartę ciąży, po badania mam się zgłosić do przychodni żeby nie robić prywatnie. Następna wizyta 21.09.

p19ucsqvyg9mlpha.png
No i super :)

Ale fajnie same dobre wiadomosci :)
Mi natomiast strasznie smutno za kazdym razem jak wchodze na forum to widze pierwszy wpis Arveny31...a wyszlo jak wyszlo :(

Brazowooka skoro ty w 6 tyg nie uslyszalas serduszka to ja tez zaczekam z wizyta....moze nawet do 2giego tugodnia wrzesnia...bo moja kplejna wizyta to bedzie 10.10.

Wczoraj też powiedzieliśy teściowej, siostrze Mojego i siostrzenicy, krzyczały z radości, młoda się popłakała i nie spały pół nocy. Powiedziałam też mojej babci, do której dopiero dziś po woli dochodziło :) chociaż pierwotnie nie chciałam mówić przezd 12 tyg. Ale jakoś mi teraz lepiej i raźniej. Potem powiemy większej grupie ;)
Jak ja powiedziałam teściowej to ona powiedziała całemu miasteczku [emoji23] tak, że uważaj.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja powiedziałam teściowej to ona powiedziała całemu miasteczku [emoji23] tak, że uważaj.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wszyscy z którymi utrzymujemy bliski kontakt wiedza.

Teściowa dowie się z plotek albo jak wstawię post na fb że urodzilam[emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja w ciazy znow mam wykwintny smak ;) oliwki, szpinak, feta, ocet balsamiczny, oliwa, łosoś wedzony, (chociaz nie powinnam....... ), pieczone buraki...itd...
Nawet rocznemu synkiwi dalam wczoraj sprobowac oliwki i zjadl 2 ;)
Dzis sobie kupilam ocet balsamiczny o smaku malin. Uwiellbiam.

Roni - mam podobne wspomnienia z cesarki... :(
Ale miałam tylko raz, za pierwszym razem, kolejne 2 razy rodziłam sn.

Isabela- mi tez szkoda Arveny :( i innych mam ktore straciły fasolki [emoji17]

Ja mam jutro wizyte, chociaz wiem ze nie bedzie usg, na usg w piniedzislek lub srode.

Do góry