Czesc Mamuski.
Czytalam czytalam i nic nie pamietam....
Astmy nie mam ...moj synek ma podejrzenie o astme i clenil modulite spray...ale zauwazylam ze w ciazy strasznie dysze np jak po mala gorke wejde
a tu gdzie mieszkam to wszedzie pod gorke...
Ktoras Mamusia miala usg -Roni? i pulsujace serduszko
-cudownie gratuluje.
Ktoras Mamusia ma mlodsza ciaze niz z OM -ja tak mialam w pierwszej ciazy ale tylko chyba o 3dni. Rowniez gratuluje wszystko idzie w najlepszym kierunku
Ja na razie nie mam jeszcze zadnej wizyty z polozna -jutro zaczynam 7my tydzien! Natomiast kolejny mocz na badanie musialam wczoraj zrobic bo nadal krew...
Ale wyniki next week! Cisnienie jak mierze w domu to okey wiec na razie ...nie musze brac zadnych tabletek
Zasyanawiam sie kiedy umowic prywatna gin? Ktoras z Was dziewczyny w 7ty 2d nie miala jeszcze serduszka...hmmm...ja bum chciala uslyszec i potem doczekac do tego usg 11-13tyg!
A tatus byl na usg w poprzedniej ciazy a teraz to sie zastanowie czy go brac
Ja niestety mam ciezko z rodzinka mama & i jej siostra ktora mieszka tuz obok mnie w UK ...wiec chyba dopiero po usg w 11tyg sie dowiedza jak bede miala pewnosc ze jest wszystko ok bo powiedzenie im napewno bedzie mega stresujace...
ale pare osob wie juz
chrzestny ktory ze mna mieszka jego cora -moje 3 psiapsiolki i dziewczyny z office plus managerka
Napewno przed wyjazdem na Malage w pazdzierniku bo chce to miec za soba i poprostu odpoczac i odetchnac juz po wszystkim...
Z ciazowych to biust ciagle sutki wrazliwe....apetyt zaden i zmeczenie takie ze nawet na meetingu przysnelam plus to zakluwanie w podbrzuszu....
Milego dnia