reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja juz wcześniej pisałam. Poczekam trochę. Może nie do 12 tygodnia ale z pewnością nie teraz. Moja też papla. Dwa lata temu jak moja siostra powiedziała ze będzie miała córkę to moja od razu pobiegła do przedszkola z niusem ze będzie starszą siostrą. Wszystkie mamy w przedszkolu mi gratulowaly dopóki nie wyjaśniłam ze chodzi nie o mnie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz wcześniej pisałam. Poczekam trochę. Może nie do 12 tygodnia ale z pewnością nie teraz. Moja też papla. Dwa lata temu jak moja siostra powiedziała ze będzie miała córkę to moja od razu pobiegła do przedszkola z niusem ze będzie starszą siostrą. Wszystkie mamy w przedszkolu mi gratulowaly dopóki nie wyjaśniłam ze chodzi nie o mnie.

Haha musiałaś się zdziwić gdy Ci gratulowały ;)

Ja też liczę wg tego wzoru i wypada mi 10.04.2018 :blink: W poprzedniej ciąży też tak liczyłam i urodziłam dokładnie w terminie :yes:
Moja pierwsza ciąża tez była dokładnie wyliczona co do dnia i zgodnie z prognozami tego dnia urodziłam. Margana czy ty aby nie jesteś jakąś moją zagubioną siostrą bliźniaczką?

I ważna sprawa...
Rozważam pójście jutro do lekarza, mam bóle w podbrzuszu. Niestety nie pamiętam jak było w pierwszej ciąży bo późno się dowiedziałam o tym że w niej jestem.
Macie Tak?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

I ważna sprawa...
Rozważam pójście jutro do lekarza, mam bóle w podbrzuszu. Niestety nie pamiętam jak było w pierwszej ciąży bo późno się dowiedziałam o tym że w niej jestem.
Macie Tak?

A który to Twój tydzień? Brzuch pobolewa i to często.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I ważna sprawa...
Macie Tak?

Ja tak mam i rowniez mnie to zaniepokoiło dlatego poszłam do lekarza zbadał mnie, na usg nie było nic jeszcze widać ale dostałam luteinę, kwas foliowy i witaminę B.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I ważna sprawa...
Macie Tak?

Wiesz z jednej strony normalne bo jednak macica się naciąga (nie wiem jak to fachowo się nazywa) i towarzyszy temu ból - czasem mniejszy innym razem większy jednak każda ciąża jest inna więc nie zaszkodzi wizyta u lekarza

Moja pierwsza ciąża tez była dokładnie wyliczona co do dnia i zgodnie z prognozami tego dnia urodziłam. Margana czy ty aby nie jesteś jakąś moją zagubioną siostrą bliźniaczką?

Haha, też mam takie wrazenie :-D Może kazdy ma kogoś takiego, a nam sie udało tutaj spotkać :-p

I ważna sprawa...
Macie Tak?

Ja w pierwszej ciąży miałam takie pobolewania w podbrzuszu jeszcze przed zrobieniem testu i potem chyba do końca pierwszego trymestru. Nic mi się z tego powodu nie działo, ale jeśli masz obawy to pewnie, ze idź do lekarza.

reklama
Ja to nie wiem kiedy powiem [emoji33]
A można wyliczyć termin z dokładnej daty zapłodnienia ?
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry